AKTUELNO

Najbolji provod je zagarantovan na najgledanijoj komercijalnoj televiziji!

Vernu publiku, koja decenijama svake novogodišnje i božićne praznike provodi tradicionalno uz najgledaniju komercijalnu televiziju, ove godine na TV Pink očekuje fantastičan praznični program. 

Praznično raspoloženje počinje već u petak 31. decembra i prvog vikenda u novoj godini, kada će vam dobro jutro poželeti Jovana Jeremić u najgledanijem jutarnjem programu u Srbiji „Novo vikend jutro“. Kao što ste navikli, Jovana će ugostiti aktuelne i zanimljive sagovornike, kao i mnoštvo muzičkih gostiju kako bi na pravi način ispratili poslednje jutro u 2022. godini. 

Foto: TV Pink Printscreen

U poslednjim satima 2021. godine, milionski auditorijum uživaće uz Pinkovo tradicionalno novogodišnje veselje tokom kog će se na sceni smenjivati veliki broj kako legendarnih, tako i mladih, sve popularnijih pevača - Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Saša Matić, Mitar Mirić, Dragan Kojić Keba, Stoja, Goca Božinovska, Goca Lazarević, Miki Mećava, Sloba Radanović, Rada Manojlović, Ivana Selakov, Goga Sekulić, Stanija Dobrojević, Lena Čolak, Mišel Gvozdenović, Kristina Kija Kockar, Ivana Krunić, „Lexington“ bend, Fazlija čiji je hit „Helikopter“ obeležio kraj ove godine, i mnogi drugi izvođači. Osim legendarnih hitova narodne i zabavne muzike, svaki pevač izvešće i nekoliko svojih pesama, a uz njih će u novogodišnjoj noći na sceni biti i članovi kulturno-umetničkih društava, kao i nezaobilazni trubački orkestar.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Pored novogodišnjeg veselja, u najluđoj noći gledaoce ekskluzivno očekuje i novogodišnji šou najpopularnije pevačice na Balkanu Svetlane Cece Ražnatović i njene ćerke, mlade pop zvezde Anastasije Ražnatović, koji će biti pravi audio-vizuelni spektakl. Ceca će pevati neke od svojih najvećih hitova, Anastasija će izvesti svoje pesme koje broje milionske preglede na Jutjubu, a njih dve će čak otpevati i duetsku pesmu. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Nakon ponoći i dočeka 2022. godine, publika će moći da prati i proslavu Nove godine u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima „Zadruga 5“, gde će aktuelne zadrugare zabavljati razni izvođači.

U prvim danima 2022. godine, na programu će biti dobro poznate Pinkove zabavne emisije. Tako će u subotu 1. januara, Sanja Marainković u prazničnom "Magazinu In" ugostiti predsednika Skupštine Ivicu Dačića, folk zvezde Draganu Mirković, Milicu Pavlović, Sašu Matića i Acu Lukasa, kao i harmonikaša Acu Sofronijevića – te su dobra atmosfera i najbolja muzika zagarantovani.

Foto: RTV Pink

Već u nedelju će se emitovati praznično izdanje najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“. Kroz petočasovni živi program 2. januara od 13:30 časova gledaoce će voditi Tijana Prica i Bojana Lazić koje će ugostiti pevačicu Katarinu Ostojić Kaju, dok će Nemanja Vujičić u svojim čuvenim uključenjima buditi poznate, prenositi njihove utiske sa dočeka i sa njima rekapitulirati 2021. godinu. Ekipe „Premijera – Vikend specijala“ biće na više od 20 lokacija u najluđoj noći, a tokom programa gledaoci će videti više od 50 poznatih ličnosti i uključenja iz gradova širom Balkana.

Foto: Jelena Simonović

Nedelja uveče rezervisana je za spektakl koji iščekuje ceo region – „Novogodišnju Zadrugoviziju“. Osluškujući želje publike, Veliki šef doneo je odluku da drugog dana 2022. godine aktuelni zadrugari pokažu svoj talenat pred stručnim žirijem i milionskim auditorijumom, a ako je suditi prema prethodnim „Zadrugovizijama“, najbolji provod je zagarantovan.

Foto: TV Pink Printscreen

I Ognjen Amidžić pripremio je praznično izdanje emisije „Amidži šou“, koje će se emitovati 4. januara, a u studio dolaze predsednik Skupštine Ivica Dačić, dr Branimir Nestorović, folk pevačica Tanja Savić i voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji „Novo vikend jutro“ Jovana Jeremić.

Foto: Ami G Show/Marija Timotijević

Kroz prazničnu emisiju „Paparaco lov“ gledaoci će se podsetiti svih skandala poznatih i situacija u kojima su se našli toko 2021. godine.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Specijalne praznične emisije biće na programu i tokom božićnih praznika, a gledaoce očekuje i sjajan izbor filmova na ružičastoj televiziji.

TV Pink vam želi srećnu Novu godinu i Božićne praznike, uz poziv da baš uz naš praznični program provedete najradnosniji period u godini. 

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Ana Pendić Radoš

#Anastasija Ražnatović

#Jovana Jeremić

#Magazin In

#Novo vikend jutro

#Novogodišnja zadrugovizija

#Novogodišnji program

#Ognjen Amidžić

#Paparazzo Lov

#Pinkovo novogodišnje narodno veselje

#Praznični program TV Pink

#Premijera Vikend Specijal

#RTV Pink

#Sanja Marinković

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Zadruga