AKTUELNO

Ne propustite!

Autorka i voditeljka "Magazina In" Sanja Marinković u novom izdanju vaše omiljene emisije ugostila je pevačice Elmu Sinanović i Radu Manojlović, pevača Dragana Kojića Kebu, voditelja "Amidži Šou-a" Ognjena Amidžića, glumca Dušana Kaličanina, kao i poznato TV lice i novinarku Rušku Jakić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Hajde da napišete čestitku osobi koja vam u ovom trenutku najviše nedostaje - rekla je Sanja svojim gostima, što većina nije očekivala.

Draga mama, nijedna Nova godina posle 2004. nema smisla i ne donosi nam iskrenu radost, jer nam fališ da se zajedno raduješ sa nama - otkrila je Rada kroz suze šta je napisala u svojoj čestitki za svoju pokojnu mamu.

Foto: TV Pink Printscreen

Elma Sinanović nije smogla snage da pročita svoju čestitku, ali se na njenom licu mogla videti velika bol i nedostajanje za pokojnim suprugom.

Ne mogu... Daću tebi - kratko je rekla pevačica.
Pa, što? Ja ću više plakati od tebe, ako budem ja pročitala - kaže Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je svoje dirljive reči pročitao u jednom daju, a Elma, koja je sedela pored njega, se naježila.

Voleo bih barem na kratko da svi budemo zajedno i da se pogledamo makar, ne moramo ni da progovorimo - pročitao je Amidžić svoju čestitku, a kome ju je posvetio, saznaćete u emisiji "Magazin In", koja će se emmitovati i ove subote u 17h.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u natavku.

Autor: P.R.