AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Filip Car je nominovao Dejana Dragojevića, a sačuvao Dalilu, i odmah je voditelj Milan Milošević dao reč Maji Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da se izvinim mojoj i Filipovoj porodici za sve što se izdešavalo. Srećno Badnje veče, naša veza je bolesna, ali ovde postoje bolesnije stvari, koje ću sada komentarisati. Mislila sam da ću reći ukratko, ali ne, reći ću sve što mislim. Moje direktno mišljenje je sledeće - ovo svet video nije. I sada, dok je Filip izlagao ovako, video sam koliko se Dalila pecala. Opet postoji ta neka reakcija, mislim da joj je zasmetalo naše pomirenje, tako mi deluje. Između Dejana i Dalile u ovom odnosu je prvo Dalila bila gubitnik, jer je izgubila nekog ko ju je poštovao, ko joj nije davao crv sumnje. Uvek sam bila na Dejanovoj strani, čak sam se čula sa Davidom, pozdrav za njega. Sve to je bacio pod tepih za nekoga ko ga je prodao u roku od mesec dana. Ja zaista, trudim se da biram reči... A na kraju, i pored svega što sam bila korektna prema njemu, on meni pominje porodicu - krenula je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer si Filipu dobacivala šta da kaže - dodao je Dejan.
Udario si nisko. I Dalila se mešala u to - govorila je Maja.
Ali ja tebe nisam spominjao - rekao je Dragojević.
Pričao je da li meni tata kupuje donji veš, meni tata kupuje sve, ja nemam sponzora. To je nepotrebno, ne volim niske udarce. Mislim da je sada u ovom odnosu bolja Dalila, jer je Dejan prodao i porodicu i prijatelje za nekog ko je prodao pet godina za mesec dana. Mene je retko čije izlaganje pogodilo kao njegovo kad sam bila sa Janjušem nominovana. Situacija se mena iz minuta u minut, ovde se samo za nedelju dana preokrenula priča. On je sa vrha spao na nešto što je ispod dna. Ja razumem ljubav i da se nešto voli, ali postoje stvari preko kojih ne možeš da pređeš. To je za mene katastrofa. Takvu bruku svet video nije. Mislim da je iskren, da bi prodao zbog Dalila svakog čoveka, pa i sebe sa mnom - istakla je Marikovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.