AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Veliki šef je nakon sinoćne ''Igre istine'', pismom obavestio zadrugare da će se večeras organizoavti prva spektakularna Izazovizija u ovoj, petoj sezoni, najgledanijeg rijalitija ''Zadruga''.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Nakon što ih je Veliki šef obavestio o ''Izazoviziji'', Lepi Mića je odabrao 15 muških i 15 ženskih zadrugara koji će učestvovati, pa je izvalčio iz činije njihova imena i tako napravio parove koji će zajedno nastupati večeras, i to:

1.Sandra Rešić i Stefan Krstović Krle 2.Tara Simov i Mensur Ajdarpašić 3.Jovana Tomić Matora i Milan Janković Čorba 4.Ana Spasojević i Fran Pujas 5.Viktorija Mitrović i Marko Janjušević Janjuš 6.Ana Jovanović i Mateja Matijević 7. Deniz Dejm i Aleksandar Todorović Sale 8. Dalila Dragojević i Bane Čolak 9. Sanja Grujić i Marko Osmakčić 10. MC Aleks i Dejan Dragojević 11. Nevena Miličević i Bane Đokić 12. Marijana Zonjić i Lazar Čolić Zola 13. Anđela Đuričić i Sandi Kojić 14. Nevena Savić i Sale Luks 15. Irma Sejranić i Dino Dizdarević

Veliki šef je pripremio nikad veća iznenađenja za zadrugare - očekuje nas noć puna skandala, izazova, preokreta i sjajne zabave!

Međutim, to nije sve, zadrugarima će pasti vilice kada shvate da oni večeras nisu najveći spektakl i šou koji gledaoce očekuje. Na velelepno imanje stiže misteriozna osoba, koja će u najmanju ruku izazvati haos i pometnju među zadrugarima.

Ko će zadrugarima večeras pomrsiti konce, pratite uživo na televiziji Pink od 22 časa, jer iznenađenjima neće biti kraja! Spremite se!

Foto: Pink.rs

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: N.Ž./ M.M.

#Zadruga