AKTUELNO

Praznično izdanje čuvene emisije o poznatima se ne propušta!

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu televizije Pink i ove nedelje uživo, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije događaje koji su obeležili proteklu nedelju vodiće vas neprevaziđeni voditeljski duo, Bojana Lazić i Tijana Prica, dok će za ekskluzivna uključenja sa najudarnijih lokacija u gradu sa više nego aktuelnim sagovornicima, biti zadužen reporter Nemanja Vujičić.

U poslednjem ovogodišnjem izdanju kultne emisije o poznatima, očekuje vas pregršt prazničnih iznenađenja, te nema sumnje da će milioni vernih gledalaca hladno nedeljno popodne provesti u toplini svojih domova uz ekskluzivne priče, teška priznanja, bolne ispovesti, tračeve i dobru zabavu u ''Premijera Vikend - specijalu''.

Video: TV Pink Printscreen

Velika životna ispovest sa Nemanjom Vujičićem je svakako segment koji privlači najviše pažnje milionskog auditorijuma, a njegove sagovornike neretko preplave emocije, pa se pored pesme i dobre zabave, tu pusi i more suza.

Ove nedelje, u premijernoj živnotnoj ispovesti, dušu otvara, ni manje ni više nego, pevačica Anastasija Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Cecina ćerka, važi za jednu od najpopularnijih ličnosti mlađe generacije, a ovoga puta ogolila je dušu o odnosu sa majkom, svađama sa dečkom, ali i brojnim drugim pričama koje kruže o njoj i njenoj porodici. Ovo ne smete popustiti, jer Anastasijini veliki intervjui su retki, i samo posebni dolaze do nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored ćerke Anastasije, u prazničnom idanju ćemo gledati i Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je ispred objektiva premijerne kamere progovorila o brojnim aktuelnosti i evocirala uspomene sa svojih početaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od najboljih pop pevačica na ovim prostorima, Aleksandra Radović, nakon dužeg vremena otvoriće dušu ekskluzivno za ''Premijeru'' i otkriti sve aktuelnosti, ali i planove na poslovnom i privatnom polju.

Foto: TV Pink Printscreen

Za dobro raspoloženje i veselu atmosferu, biće zadužen jedan od najskladnijih estradnih parova, legendarni Miroljub Aranđelović Kemiš i čuvena Zorica Brunclik. Oni dolaze u studio televizije Pink, gde će u razgovoru sa Bojanom i Tijanom otkriti sve što vas je oduvek zanimalo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

I naravno, to nije sve – očekuju vas brojne ekskluzivne priče o poznatima, zato ne propustite „Premijera – Vikend specijal“ u nedelju 26. decembra, u dobro poznazom od 13:30 časova na TV PINK!

Video: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.