AKTUELNO

Javnost ove detalje do sada nije znala!

U novom ''Vikend Jutru'' sa Jovanom Jeremić pred milionskim auditorijumom televizije Pink, dušu je otvorio jedini naslednik legendarne hitmejkerke Marine Tucaković, Milan Laća Radulović.

Foto: TV Pink Printscreen

Javnost je mesecima čekala na ovaj trenutak kada će Laća konačno javno progovoriti o majčinoj borbi sa opakom bolešću, i svemu kroz šta je prolazila.

S obzirom da se nakon Marinine smrti spekulisalo koja je poslednja pesma koju je napisala, njen sin je otkrio koja je zaista poslednja.

Kako se meri poslednja pesma? Da li je to poslednja objavljena ili poslednja prodata, ili poslednja u njenoj svesci zapisana? Po mom osećaju je poslednja je ta koja će biti u zbirci. To je pesma za Natašu Bekvalac "Izlečena". To je simbolično, da tako ispadne na kraju. Nisam se čuo sa Natašom. To je jedan od mojih omiljenih maminih tekstova - rekao je on i otkrio šta mu je majka ostavila u amanet:

Foto: Pink.rs

Kad je odlazila rekla mi je da mi niko neće biti prijatelj, sem eventualno mog oca. Šta mi je ostavila u amanet? Ja sam rođen u kući estrade. I ja sam postao estrada, jesam. Slabo se družim sa estradom, ali mislim da sam deo estrade, jer me ima tamo gde je estrada - priča Laća.

Osvrnuo se na sve što je Marina pisala od svojih početaka u estradnim vodama:

To su sveske i misli, ne smem da pogledam koliko je to svesaka i knjižurina. Ne znam da recikliram, majka je bila majstor za to, vidi neku reč pa ubaci ovamo. Zna da me povuče i inspiriše, ali kao to sve da iskoristim, ne znam, matematika je to. Pišem dosta, sad sam počeo i prozu da pišem. Kovid, pandemija, kad se dešavaju takve stvari, imaš prosto potrebu da pišeš - otkriva Milan.

Autor: M.M.