AKTUELNO

Ovim pozama Mesnur je pokazao sve svoje emocije i osećanja - sada je jasno do koga mu je stalo!

U Beloj kući slikanje i dalje traje. Maja Marinković se slikala sa svojim bivšim momcima, Mensur Ajdarpašić, Marko Janjušević Janjuš i Milan Janković Čorba, ona ih je postrojila iza sebe i pozirala leđima okrenuta njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći na redu je bio Mensur Ajdarpašić koji se slikao sa svojom bivšom devojkom Milicom Veselinović sa kojom je imao kiseo osmeh na licu, on je čak nije ni zagrlio, sve vreme je bio ozbiljan, a u jednom trenutku svojoj bivšoj devojci poručio:

Priđi mi slobodno, ne boj se - rekao joj je Mensur dok je Milica ponosno zamahivala glavom.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je potom prišla Ana Jovanović koju je Mensur odmah počeo da zavodi pogledom. On je uzeo njene ruke i stavio ih oko svog vrata, a onda svoje ruke stavio na njen struk. Kada su se pogledali odmah su prasnuli u smeh. Oni su promenili pozu jer je fotograf to zahtevao, a Ana je svoju ruku spustila, Ajdarpašić je munjevitom brzinom vratio njenu ruku na njegov stomak, a zatim mu je Jovanovićeva oslonila svoju glavu na rame i zatvorila oči. Zadrugari su bili potpuno razneženi od prizora koji su videli, dok je maloletnoj Milici išla para na uši od nervoze i besa.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle ovakvih pogleda, poza i stava - emocije su jasno. Ajdarpašić je konačno skupio hrabrost da ih pokaže pred svim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.