AKTUELNO

Severina Vučković rešila je da pazari nekretninu u elitnom beogradskom naselju "Vest 65", gde je viđena kako razgleda stanove!

Kako pišu mediji, bivša snajka Dragana Kojića Kebe navodno je najviše zainteresovana za stan od 70 kvadrata, koji će je koštati 266.000 evra!

Seve je tokom braka sa Kebinim sinom Igorom navikla da živi na relaciji Zagreb-Beograd. Logično je da od razvoda ne ide više u Kebinu kuću na Bežanijskoj kosi, pa je zato rešila da kupi stan u Beogradu. Po preporuci prijatelja, kompozitora Filipa Miletića odlučila se za elitno naselje na Novom Beogradu - priča dobro obavešten izvor.

Foto: Instagram.com/severina

Pevačica je razgledala nekoliko stanova, a njen prijatelj otkriva za koji se odlučila:

Najviše joj se dopao stan od 70 kvadrata, koji ima prostranu terasu i dve spavaće sobe. Jednu je već namenila sinu Aleksandru, koji je skakao od sreće kad mu je rekla da će dosta vremena provoditi u Beogradu. Severina nije žalila para za novi dom. Kvadrat u "Vestu 65" košta 3.800 evra, pa će za stan iskeširati čak 266.000 evra! Pevačici se dopada što će u novom domu imati privatnost. Kompleks ima obezbeđenje, pa niko bez njene dozvole ne može da dođe do nje! Osim toga, Severina se oduševila i zato što će imati garažu, odakle liftom može da ode do stana na četvrtom spratu - priča dobro obavešten izvor.

Zanimljiv komšiluk

Prve Severinine komšije biće njene brojne koleginice, ali i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

- Severinin stan se nalazi u zgradi u kojoj živi i Sandra Afrika. U komšiluku su joj i Milica Todorović, Milica Pavlović i Marija Šerifović. A tu je i Novak Đoković, koga ona i njen sin Aleksandar obožavaju! - priča izvor.

Autor: pink.rs

#Severina