AKTUELNO

Vlasnik TV Pink otkrio je nove detalje šou programa koji će postaviti nove standarde.

Potpuno neočekivani učesnik naći će se u rijalitiju "Zadruga" koji počinje 6. septembra, a Željko i Milica Mitrović otišli su korak dalje kada je reč o organizaciji ovog projekta o kojem će pričati region.

Naime, vlasnik TV Pink Željko Mitrović je sa suprugom Milicom radio na Bibliji za "Zadrugu" i ona je konačno gotova.

Foto: E-stock

Milica i Željko Mitrović su na čak 270 stranica ispisali sva pravila i situacije u kojima će se naći 32 poznata učesnika u ovom najvećem i naimpresivnijem rijalitiju svih vremena, ali ni to nije sve.

U čitavom gradu koji je sagrađen za potrebe rijalitija "Zadruga", pored planina, vodopada, jezera, bazena, malog sela, rajskih vrtova, ali i kontrole meteoroloških uslova, generisanja kiše, snega, munja i gromova, kroz ceo grad su provučene cevi za ubacivanje mirisnih efekata, kako bi učesnici imali stvarni i potpuno realističan osećak gde se nalaze.

Medijski mag Željko Mitrović danas se sastao sa timom koji radi na ovom produkcijski najzahtevnijem projektu svih vremena, kada je uspeo da ih sve šokira.

Naime, Mitrović je po povratku u Beograd, saradnicima saopštio da 33. učesnik nije Ljubinko, zlatna ribica koja živi u Srebrnom jezeru i ispunjava želje, već beba!

Foto: Pixabay.com

- U Belu kuću biće ubačen 33. krevet, koji je zapravo kolevka! Ova beba do svojih ozbiljnijih godina neće izaći iz rijalitija - otkrio je dobro obavešten izvor.

Na pitanje da li je inspiracija za ovaj najveći stvarni rijaliti šou svih vremena bio film "Trumanov šou", Željko Mitrović se osmehnuo i kratko ogovorio:

Foto: TvPink/Pixabay

Film 'Trumanov šou' je nastao 1998. godine, "Veliki brat" 1999. godine, a mi se nalazimo u 2017. godini! Danas je sve drugačije, i ne zaboravite da se nalazimo u digitalnoj eri. Ja se prvi put u životu bavim rijaliti programom i verujte mi da ovaj program vidim drugačije nego što je to bio slučaj do sada!

Podsetimo, vlasnik TV Pink, Željko Mitrović, okupio je tim najboljih holivudskih profesionalaca, sa kojima je osmislio čitav jedan grad u kom će boraviti 32 poznate ličnosti, a na čijoj izgradnji radi čak 1.500 ljudi. U proteklom periodu, u Srbiju je dovezeno čak devet šlepera sa raznim rekizitima i delovima scenografije, a očekuje se da stigne i milion litara slane, morske vode, kojom će biti snabdeven novoizgrađeni grad.

Foto: Promo

Kada je reč o samom gradu, koji se prostire na tri hektara, u njemu će se nalaziti veštačka planina, jezera, bazeni, vodopadi, Rajski vrt i Drvo mudrosti, zatim Bela kuća, u kojoj će živeti svi takmičari na čelu sa predsednikom, ali i Trg Bruna Marsa i ulica Poroka, namenjena za zabavu i žurke.

Za potrebe ovog rijalitija, čelnici TV Pink obezbedili su najsavremeniju tehnologiju - učesnike će pratiti čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder sistema, koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama, a sve to kako bi gledaoci 24 časa mogli da budu upućeni u sva događanja. Pored toga, Željko Mitrović je obezbedio dva HD reportažna kamiona najnovije generacije iz kojih će se snimati i pratiti tri od 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje. Samo u centralnoj master režiji, učesnike će po svakoj smeni pratiti oko 60 specijalizovanih profesionalaca, kako bi se birala najbolja situacija u najboljoj zoni.

Foto: Pink.rs

Međutim, ono što je zaista impresivno, jeste da će se u sklopu scenografije nalaziti sprave koje će generisati veštačku kišu, sneg, ali i elektrostatičke polarizacije visokog intenziteta, što će stvoriti iluziju sevanja munja. Ono što do sada nije viđeno na ovim prostorima, su lasersko-hologramske tehnologije, koje će rijalitiju "Zadruga" dati potpuno novu dimenziju.

Foto: TV Pink

Ostale detalje najskupljeg i najzahtevnijeg rijaliti programa svih vremena saznaćete 6. septembra, kada je zakazan početak emitovanja na TV Pink, a do tada lajkujte zvaničnu Facebook stranicu "Zadruge" klikom OVDE, kao i Instagram stranicu klikom OVDE i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama.

Autor: M. Đ.

#Beba

#Televizija Pink

#Zadruga

#Željko Mitrović

'