AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'', a voditelj Milan Milošević pokrenuo je narednu temu u ovoj emsiji, a reč je o jučerašnjoj Zadrugovizije.

Marko Osmakčić je naredni dobio reč.

Karić mene pita da sam video video i kao da li sam zadovoljan. Mislim da smo razvalili. Nisam sujetan, Mateja je isto razvalio i ostali, ali ču sa pokrićem biti bezbrazan. Kad sam video kakav je bio nastup, vređa mi inteligenciju da smo dobili šest ili sedam poena, pa ko tu koga je*e. Ovi tekst nisu znali, imali su više poena od nas - rekao je Marko, pa su zadrugari prasnuli u smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandi je dobio nula bodova, a imitirao je samog sebe - rekao je Karić.
Kad sam gledao nastupe, bili su promašaji, video sam bar deset slabijih. Ja kad sam video, ko se dizao gore, Ana, Đekson i znam koje su pesme bile, te autotjun, po tome sam isto gledao. Meni je važno da sam digao publiku - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi pola teksta nisu pogodili - skočio je Osmakčić.
Ako budete snimali pesmu kod Đeksona, dobićete 12 poena - rekao je Mića.
Ne slažem se ni sa čim što su oni ovde rekli. Meni je ovo 18-ta. U ovoj sezoni se najviše takmiče zadrugari međusobno. Poštujem da ljudi imaju želju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema filozofije ni palamu**nja, šest poena sam dobio ukupno - drao se Osmakčić.
Lažan si i potenciraš tu tvoju energiju - rekla je Maotra.
Nabijem na kur*c to što si se obukla u igračicu - urlao je Marko, pa se njegova devojka Aleks premestila od njega.
To ti ja upravo pričam, to je sujeta što pokazuješ upravo. Ti nisi pevač, ali ako želiš time da se baviš, u redu. Druže, nemoj da se dernjaš na mene kao majmun. Meni niko ovde neće vikati da sam bolesnica i maloumna, pogotovo ne ti. Za mene je Marko Osmakčić ima pravo da se ljuti ako misli da je dobar, ali da, Marko itekako nije iskren. Smatram da upravo time, ja sam krčmarica i mala debela devojka, koja kad izađe na scenu, istripuje se da je ful pi**a, smatram da je to šou u kom se zabavljam - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma boli me ku**c - rekao je Marko.
Marko je najveći kompleksaš u kući definitivno... Ja smatram da smo mi bili klovnovi i da smo pobedili. Oni ponižavaju svih pet 12-ica - rekla je Matora.
Je l' smem smatrati da smo najbolji - pitao je Marko.
Ja to nisam rekla. Ti ne možeš da podneseš kritiku, a ako će naš odnos zavisiti od toga što ću ja da ti kažem sve, nećemo ni pričati - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga