AKTUELNO

Ona suštinu i smisao života nalazi u ljubavi i sentimentalnom životu.

Vest da je Nataša Bekvalac trudna oduševila je domaću javnost. Iako ne želi još da govori o bebi jer je u pitanju rana trudnoća, cela porodica Bekvalac se raduje prinovi. Natašina sestra Kristina porodila se krajem aprila i rodila dečaka Nou i ponosna tetka često provodi vreme sa njim.

Foto: Pink.rs

Kako Nata ne želi još da govori o trudnoći, kontaktirali smo astrologa Vladimira Vlajića koji nam je otrkrio kako su zvezde naklonjene novosadskoj barbiki, kakav je period pred njom i još mnogo toga.

Nataša je rođena u znaku Vage sa podznakom Device. Znak Vage sve bazira na osećanjima, a kao znak partnerstva, suštinu i smisao života nalazi u ljubavi i sentimentalnom životu. Vage su prijatne, komunikativne, skolone kompromisima, ali su i neodlučne i nepoverljive. Njen podznak Device joj daje potrebnu brižnost i sklonost ka perfekcionizmu. Međutim vladar horoskopa, Merkur u konjunkciji sa Plutonom, govori o dramatičnim preokretima u nekim životnim periodima. Takođe, u njenoj trećoj kući, kući komunikacije, nalaze se Mars i Uran, tako da je bez obzira na njenu blagu prirodu, ne treba je provocirati. Ako joj neko da povod, iznenadna njena oštrina, sarkazam, eksplozivnost i sklonost nepredvidivim, iznenadnim odlukama izbija na površinu, što može imati i negativne posledice za nju. Nataša ima Veneru (planeta ljubavi i hedonizma) u znaku Lava. Ovaj položaj donosi gordost, velike strasti, želju za dominacijom u ljubavnim vodama i dosta pratnera u mladosti. Upravo ovaj položaj Venere Nati daje umetničke sklonosti. Voli elegantne i specifične stvari, pridaje dosta značaja izgledu i formi - rekao je Vladimir Vlajić.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nataša iza sebe ima dva braka, a astolog tvrdi da ona uvek privlači reprezentativne partnere, što se i pokazalo kao tačno.

Uvek privlači na neki način reprezentativne partnere. Ovaj aspekt "daje" i društvo imućnih ili uticajnih ljudi. Uz napet aspect sa Marsom, uvek postoji borba na emotivnom planu. Bilo da je unutrašnja ili bukvalna borba sa partnerom. Potrebno joj je da se oseća živom i interesantnom suprotnom polu (ne samo partneru). Ova godina je Nataši vrlo izazovna. Koliko god želela da krene dalje, prošlost joj i dalje ne da mira. Vladar polja braka je i dalje u napetom aspektu - očekuje je teško prilagođavanje i sukobi zbog brzih promena okolnosti. Ne voli promene ako ih ona potpuno ne kontroliše. Do sredine decembra je sve kod nje vrlo turbulentno. Održavanje trudnoće zavisi od psihosomatskog dela. Zbog toga će želeti da se izoluje od ljudi i priča. Pokušaće neki hobi da pretvori u novi izvor prihoda - moguće nešto vezano za modu, nakit ili nameštaj - rekao je Vlajić i dodao:
Polje drugog deteta ukazuje na žensku energiju.

Po svemu sudeći, Nataša Bekvalac rodiće još jednu devojčicu i ćerku Hanu obradovati mlađom sestrom.

Pročitajte još: Ivana Pavković raznežila sve fotografijom iz porodičnog doma! (FOTO)

Foto: Promo

Pink.rs

#Astrologija

#Beba

#Nataša Bekvalac

#pevačica

#trudnica

'