AKTUELNO

Pevačica nije imala pojma da joj je drugarica u drugom stanju.

Ekipa emisije "EKSKLUZIVno" bila je na proslavi rođendana izabranice kompozitora Damira Handanovića, na kojoj je, između ostalih, bila i pevačica Marina Visković.

Foto: YouTube screenshot

Marina i Damir su otkrili da rade na njenom novom albumu, trećem po redu, koji će biti najbolji do sada. Urednik i novinar emisije "EKSKLUZIVno", Nikola Rumenić u razgovoru sa pevačicom i njenim saradnikom osvrnuo se na novosti sa domaće estrade, koje izgleda oni nisu znali.

Čestitate Nataši trudnoću, a Miji? Priznala je Mia, možeš da komentarišeš - rekao je Rumenić, a Marina nije mogla da sakrije šok zbog ove informacije.

Foto: YouTube screenshot

Šta je priznala? Vi mene zezate? Trudna? Ja nemam pojma, čoveče, je l' ti vidiš koliko smo mi zauzeti... Mi stvarno jesmo najbolje drugarice sa estrade, ali veruj mi da sam toliko radila, sutra idem u Crnu Goru, non stop sam u studiju. Čestitam joj, želim joj svu sreću ovog sveta - rekla je Marina Visković.

Foto: YouTube screenshot

Pročitajte još: ON ZNA POL BEBE! Da li će Nata roditi dečaka ili devojčicu? (FOTO)

O čemu su još govorili Marina Visković i Damir Handanović, kao i ostale ekskluzivne priče iz života poznatih, pogledajte u najnovijem izdanju emisije "EKSKLUZIVno".

Autor: J. V.

#EKSKLUZIVno

#Marina Visković

#Mia Borisavljević

#Trudnoća

#emisija

#pevačica

'