AKTUELNO

Ovako nešto se ne pamti u Šimanovcima!

Sinoćnja žurka na veleleponom imanju razotrkila je sve odnose u Beloj kući. Sve što su zadrugari pokušali da sakriju, sinoć je izašlo na videlo. DJ Neba doveo je atmosferu do ludila, pa su se zadrugari veselili do ranih jutarnjih sati.

Foto: Promo

Milica Veselinović nije marila za majkine reči, pa se na žurki pojavila sa Mensurom Ajdarpašićem.

Dalila i Dejan Dragojević su stavili tačku na vezu, pa su se proglasili prijateljima. Dejan je cele noći pokušavao da spreči Dalilu da dođe do Filipa Cara, kako bi sprečio njihovo pomirenje, iako je Dalila u više navrata Caru stavljala do znanja da je slobodna.

Filip Car je sa svojim prijateljem Lazarom Čolić Zolom se pozicionirao za rulet i sto, a preko puta je stala Dalila Dragojević koja ga je sve vreme gutala pogledima dok je Dejan Dragojević bio između njih i uživao u muzici.

Iako tvrdi da do pomirenja nikako neće doći, Dalila ne može da sakrije ljubav prema Caru, koja se i dalje nije ugasila. Naime, Dalila je okrenula leđa Dejanu, sa kojim je kockala, pa otišla za rulet sto, gde je bio Car, što je Dragojevića dovelo do ludilo, zbog čega je napustio kazino i žurku:

Aleksandra Nikolić odlučila je da osvoji Marka Janjuševića Janjuša po svaku cenu, pa ga je pratila u stopu, dok je on pokušavao da pobegne, naravno, bezuspešan, Aleks je pred svima otkrila da je bila intimna sa Janjušem posle Zadruge 4.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car je doživeo pomračenje kada je Dalila pokupila sve pare sa rulet stola, a on je ostao bez dinara.

Za to vreme Aleks Nikolić je pokušavala da ogadi Janjuša kod Sandre Čaprić, pa joj je otkrila šta se sve dešavalo nakon Zaduge 4.

Dalila je u više navrata plesala u kazinu i mamila Careve poglede.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu su za rulet stolom bili Dalila, Dejan, i Car pa je Filip zapevao pesmu za njih troje:

Znao sam da si udata, al' nisam mario za to... Sedimo za istim stolom, ćutiš ti, ćutim ja - pevao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok se to dešavalo, Aleks nije odustajala od Janjuša pa na sav glas pričala kako je on zaljbljen u nju, ali se plaši da se prepusti svojim emocijama.

U tooku noći obezbeđenje je moralo da razdvaja Aleks i Janjuša koji su se svađali do ranih jutarnjih sati.

U toku noći sevnule su varnice između Ane Jovanović i Filip Cara. Njih dvoje se nisu razdvajali od početka žurke a onda je u jednom momenutu i pao poljubac.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je doživela pomračenje kada ih je videla, a Car se hvalio svima sa nomom izabranicom iako su je osuđivali zadrugari poput Lepog Miće i Tare Simov.

Dejanu je teško palo odvajanje od Dalile koja je morala da ode da spava u izolaciji, poa se grilo sa njom ispred svih zadruagra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je opleo po Ani i Caru pa im je očitao lekciju, ali to nije vredelo, pa se umešala i Tara Simov. Car je Anu uporedio sa Majom Marinković a ona mu je poručila da će spavati sa njim u izolaciji.

Kada su došli u izolaciju, njih dvoje su razbudili Dalilu i nastala je brutalna svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Car i Ana su završili ispod pokrivača iako je Dalila bila na metar od njih, ali ništa se nije desilo sem ljubljenja.

Nakon toga oni su otišli u Belu kuću gde je Car ušao u sukob sa Tarom Simov jer je ona Ani zamerila što je završila sa njim u krevetu.

Nakon što se Car vratio u izolaciju bez Ane, počela je višesatna diskusija sa Dalilom koju je probudio. Oni su razgovarali o njihovom odnosu a Car koji je bio u pripitom stanju i sve vreme pokušavao da poljubi Dalilu koja je tvrdila pazar a svaki put se najsmejala na Careve fore, pa mu je u jednom mometu i stavila do znanja da je slobodna žena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema sumnje da se u Zadruzi dešavaju neočekivane stvari, a šta će se sve desiti pratite na TV Pink i na poratalu Pink.rs.

Autor: N.B.