AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Igra istine je upravo počela, a Dalila Dragojević dobila je priliku da prvo pitanje postavi nekom od zadrugara. Ona je prvo pitanje postavila Mensuru Ajdarpašiću.

Da li si u vezi sa Milicom i ako možeš malo da obrazložiš - pitala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, u korektnom smo odnosu. Bliži sam sa njom nego sa ostalima, a ako se to bude promenilo, znaćete. Mi ne provodimo nešto toliko vremena zajedno, ali imam pravo da provodim vreme sa njom kako ja hoću - rekao je Mensur.

Mensur je pitanje postavio Ani Jovanović.

Ljubili ti se - pitao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na pitanju, ne - rekla je Ana.

Ana je postavila pitanje Marku Osmakčiću.

Pričao si toliko ružnih stvari o Viktoriji, pljuvao si je na sva usta, dok si bio sa Aleks. Odmah kad je Aleks prekinula taj odnos, kako si posle svega mogao da se pomiriš sa njom - pitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i dok sam pričao loše o Viktoriji ja sam nosio veliku mržnju u sebi zbog svih tih dešavanja. Tanka je linija između mržnje i velike ljubavi. Prevagnuo sam preko te linije ka ljubavi. Drži te ta strast i sve to iskombinovao. Vratilo mi se sve brate moj. Možete se sprdati da je ona meni se*s objekat. Ja sam, dok je bila ta Nova godina, sve što su meni roditelji rekli ja sam to i mislio. Nije to samo zbog Dina, nego zbog svega što se skupilo. Moja familija i ja smo je vređali zbog svih tih postupaka koje sam proživeo. Nikada je nisam prvi uvredio, dosta sam se najeo tih go**na. Ta moja strast i ljubav je jača od svega. Ona je ova četiri pet dana, bez greške prema meni, Možda se forsira da bude perfektna ili je shvatila se. Mi smo bili tri sedmice u kommbinaciji kad je ušla Maja. Ja sam sebi rekao da se možemo pomiriti, a ona je prema meni perfektna. Nit se svađala, nit me je peckala, nit išta. Nek ona ovakva ostane prema meni, izguraćemo i posle ove sezone. Kako ona vodi kolo, tako i ja plešem - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok ne uše neka cupika, srećno Viki - rekao je Đole.
Kad me ponese ova stvar, oženio bih Viki - dodao je Marko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga