AKTUELNO

Uživaju u životu!

U božićnom izdanju ''Premijera Vikend specijala'' u studiju televizije Pink, kod Tijane Price bio je jedan od najskladnijih estradnih parova i to Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je ovom prilikom otkrila šta je dobila od svog dragog za praznike:

Bitno je da osluškujemo jedno drugo. Dobila sam malu kucu za Novu godinu. Leon je postao dementan i izgubio želju da se mazi, nisam imala taj zagrljaj, tu razmenu emocija koju sam imala ranije. Kako je došla ova mala, odmah je i on ustao - priča Zorica.

Osvrnula se i na doček 2022. koji je radno provela na trgu u Nišu:

Bilo je jako lepo na dočeku u Nišu, jedan je pao, rekao je ''Nema veze bitno da sam sa Zoricom dočekao Novu godinu!', nadam se da se oporavio - priča Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam prostore prošla, u Hali pionir sam pevala i to je vrisak, oduševljenje i ja završim oni stanu. Prošao je taj koncert, pitam ćerku što ne vrište više, kaže ''Mama odmaramo se'' - priča Zorica.

Pevačica je ovom prilikom otkrila i kako su o svom porodičnom domu proslavili Božić:

Hvala Bogu nas je mnogo, svi pijučemo. Kad se svi skupimo ima nas previše, napravili smo salu za proslave posebno kako bi mogli da stanemo. Došli su nam prijatelji, sve se svelo na jedno veliko ždranje. Ja sam ustala u pola 6, posle mnogo godina Miroljub je našao paricu - priča Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.