AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija Zadruga Specijal, a naredni sagovornik Darka Tanasijevića u Šiša baru je Stefan Karić, koji se osvrnuo na aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Ponašanje pojedinih zadrugara je katastrofa. Iznerviralo me je to što sam očikvao da baš oni neće to uraditi, kokretno Gruja i Tara. Moja porodica se potrudila da organizuje sve to, a ima tih ludaka koji žele taj kadar. Ja sam pukao kad se vratio ka Dini - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Grujom - pitao je voditelj.
Totalno je odlepio zbog situacije koja mu se desila. Čujem da ga stalno ostavlja, ljubomoriše non stop. On joj zamera u koga gleda i šta radi. Mislim da je zbog kuće, koju je trebala baba da joj prepiše, ostavila Gruju. On je nestabilan kad su emocije u pitanju, verovatno nije momak prošao ništa od ovog, ušao je grlom u jagode - rekao je Stefan.
Ajmo malo Mensura da prokomentarišemo, kako se tebi sve to čini - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ovo što je Ana uradila, to ga je totalno poremetilo i krivi sebe zbog toga što je upleten u tu trojku Car, Ana i on. Mislim da je Mina jedini razlog što ne miriše Cara, a i bežao je od svih tih priča. Imao je par izlaganja što se tiče Dalile i Cara. Od svega što mu se dešavalo, najviše se kaje za ovo. Njemu se svidela Ana, bio je i zagrejan za vezu sa njom. Mislim da će da oprosti Milici, a ni ona ne ferma svoju majku ni 2%
Misliš da će uspeti Milica da odobrovolji Mensura i da mu kaže da joj je stalo - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za ova četiri meseca naučila i upoznala Mensura. Ona je shvatila to, ali je mislila da može da se vozi. Dala je sebi mnogo na značaju, ali ti iskreno kažem da mi se ne dopada i da je namazana. Da je tu Ante, možda bi bilo drugačije. Sve što radi mi je neiskreno i za mene je ona folirant
Koliko ti znači što si u Zadruzi stvarno našao nekog novog - pitao je Darko.
Mnogo mi znači, zato što se stari zadrugari uključe u taj rijaliti mod. Ne možeš da pričaš sa nekim, a da se ne pomene rijaliti tema. Sandi i on su mi najopušteniji i najiskreniji - rekao je Karić.
Kako komentarišeš ovaj odnos između Dalile i Dejana - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa sve kontra rade. Oni su jedni od ljudi koji su me danas ispoštovali, ali ću i sutra reći na podeli budžeta da ću ih i dalje komentarisati. Njihovo ponapšanje je totalno drugačije nego za crnim stolom. Njih odnos je bolestan, on za sve krivi sebe. Sve što ona predloži, on će da klima glavom, bez obzira što on to ne žali. Vidi se da ona i dalje ima emocije prema Caru. Nikad ne reci nikad. Car mi je sad mnogo tvrdoglav, a želi sebi da napravi film, samo da se ne bi vratio Dalili. Pa da l' mu ide ili mu ne ide, ne znam, ali samog sebe laže. Sam je kriv - rekao je Karić.
Šta bi ti iskreno posavetovao Matoru u vezi sa Mc Aleks
Sve najgore ispada u ovoj situaciji, ali ne bi Matora ovo radila, da n ije sigurna 100% - rekao je Karić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga