AKTUELNO

Sve je rekla!

Naredna takmičarka koja je opisivala osobu koja je najviše iritira u Beloj kući bila je Sandra Rešić.

U početku mi je postala draga ta osoba, brzo... Negde sam mislila da je nesnađena, a onda sam videla da je i te kako snađena. Mislim da sada ta osoba misli da više nemam emocija, empatije u smislu drugarstva, ali ta osoba mi je draga, iako me užasava svaki put kad je vidim. Kad komentarišem, komenterišem gluposti. Jako je inteligentna ta osoba, a glupa kao ona stvar... Mislim da je jako kvarna, onako užasno podmuklo, što me najviše iritira kod ljudi. Sve što se negde ovde pričalo i očekivalo, mislim da je znala da iskoristi, sve do negde poslednjih par nedelja. Mislim da zna da bude jako surova, ne razmišlja o sebi, čak i kad misli da razmišlja o sebi. Kao mi ne razumemo, to je za njeno dobro, a ta osoba nije svesna koliko je budala, glupa, kreten najobičniji. Svaki put bih išamarala tu osobu, jer mislim da bi je osvestilo to, da se vrati korak, dva, pet... Mislim da se ta osoba upropastila, ne znam hoće li moći da se vrati... Ne znam kako je živela pre, znam da je živela srećnija pre, a da je sada lažno srećna - opisivala je Sandra, a Dejan Dragojević je več počeo da se smeška.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je Viki. Ozbiljan sam - rekao je Dejan i nasmejao se.
Ja mislim da je Dejan - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Svedočim na javnom sudu da je to Viki Mitrović, bez ikakvog premca - dodao je Mensur.
Ja mislim da je Dejan - rekla je Sanja Grujić.
Ovako je pričala i o Dejanu i Viki - istakla je Ana Spasojević.
Neka bude Dalila - rekao je Stefan Mihić.
Mislim da priča o Viki. Dejan ili Viki, ali Viki više gotivi - istakao je Janjuš.
Toliko je zamumuljila, svaka čast... Neka bude Fran, ona je namazana, ne bi navela onog koga mi očekujemo - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam glup? Dobro, Ćomi... Hvala - odgovorio je Fran.
Dejan bi bilo previše providno, mislim da je Gruja - rekao je Stefan Karić.
Ja mislim da je Sale glumac... Iskreno da kažem, ako je igrica, treba da opiseš onako kako jeste, a ne da dodaješ epitete sad kao, kvarna... - rekla je Dalila.
Ništa nisam slagala, Dalila Dragojević - odbrusila je Sandra.
Mislim da je Filip Car - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da je Viki, ali ovo inteligentno... Dejan - rekao je Marko Osmakčić.
Ja se dvoumim između Dragojevića, odabraću bližeg sebi, Dejana - rekao je Fran.
Ja sam mislio da priča o Dejanu, pa o Dalili... Ali mislim da bi Sandra pre odabrala da priča tako o Dalili - dodao je Đedović.

Maca je otkrio da je Sandra pričala o Viki.

Samo da objasnim Osmakčiću, Viki je jako inteligentna, sve kuži, nemoj da mešaš neobrazovanost sa inteligencijom. A sve ostalo je istina - rekla je Rešićeva.
Ti si Sotona na dve noge. Znao sam da će doći trenutak kad ćeš k*njati u vezu... Ti si neinteligentna ako misliš da je ona inteligetna. Glumiš Đedovića, ni do gležnja mu nećeš biti - pobesneo je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se trudiš da budeš Filip Car, pa nećeš to biti - rekla je Sandra.
Trudiš se da nam uk*njaš vezu! Inteligentna, a ispada glupa... Hajde da je to Dalila, ali Viki... - nastavio je da besni Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.