AKTUELNO

Pobednički spoj!

Naša čuvena dizajnerka Suzana Perić spakovala je kofere i uputila se u toplije krajeve, kako bi u ''Dubai Expo-u'' predstavila svoju novu kolekciju u saradnji sa doktorkom Majom Jevđević. Ovaj duo donosi spoj estetike i mode.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošo je to Majin resurs koji sam ja prisvojila. Moda i lepota su jedan spoj, sve je iz Srbije, njeni i moji produkti, prijateljice smo. S druge strane, kvalitet koji pružaju, odgovara kvaliutetima mog brenda. Cenim sve što je uradila. Odaziv je fenomenalan - priča Suzana.
Meni je žena i prvenstveno lepota inspiracija, kada se to spoji, to je ono čime se mi bavimo - dodaje doktorka Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ljubetelji mode u Dubaiju moći će da vide retrospektivu Suzanine dvadesetogodišnje karijere, kroz 20 njenih najboljih modela do sada.

Pune 22 godine, 20 godina je kako je firma. Revija ''Fashion and Beauty'' je retrospektiva svih dvadeset godina i iz svih 20 godina izvadila sam po jednu najbolju haljinu. Željni smo tradicije i pravih odnosa, normaliteta, korona i vanredno stanje su nas vratili u staru fazu, brinemo za prijatelje i najbliže. E tako i u modi, tu je bilo dosta kvalitetnih stvari, samo treba da ih rekonstruišem - priča Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveća podrška joj je ćerka Tifani, a posebno mesto u njenom životu zauzima i partner Goran Kovačić, sa kojim se nedavno prvi put pojavila u javnosti.

Uvek se konsultujemo, jer muškarci su dobri kritičari. Uvek moraju malo kritike da daju, kada prevaziđeš da nema sujete, ta kritika je dobra. Kao što se stalno svađaš sa mamom, ta kritika je dobra. Svaka kritika je dobra ako je primetiš donekle - priča kreatorka Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toplog Dubaija, sledeća destinacija je Amerika, gde će Suzana imati joše jednu reviju.

Autor: M.M.