AKTUELNO

Poznata pevačica pre nešto više od nedelju dana postala je majka po prvi put, a ekskluzivno za Pink.rs otkrila je svoje impresije o novom životnom pozivu.

Pevačica Ivana Pavković je 9. novembra ove godine postala majka dečaka kojeg je dobila u braku sa kolegom Petrom Mitićem, a svom nasledniku dala je ime Vujadin.Porođaj je obavljen na jednoj privatnoj klinici u Novom Beogradu, a nešto više od nedelju dana nakon što je na svet donela sina prvenca Ivana je za Pink.rs podelila svoje iskustvo.

- Sve je proteklo u najboljem redu, hvala Bogu. Jesam se malo plašila, ali pri samoj pomisli da je došao momenat da se upoznate sa tim malenim bićem, gubi se svaki strah - ushićeno se priseća Ivana i govori o tome kako je izgledao trenutak kada je prvi put ugledala svog sina: - Jednostavno, to se ne može opisati rečima. Mora da se oseti, definitvno.

Jedno od glavnih pitanja koje se postavlja kada mladi bračni par dobije svoje prvo dete jeste i na koga ono liči, a Ivana je za Pink.rs otkrila čije karakteristike ima Vujadin.- Za sada svi kažu da liči na tatu, ali još je rano, tek će se to vremenom videti - kroz smeh je rekla pevačica.

Običaj je da novopečenu mamu iz porodilišta izvede suprug, ali to, ipak, nije bio slučaj kod Ivane. Naime, njen suprug je zbog unapred dogovorenog nastupa u Crnoj Gori bio sprečen da u tom trenutku bude sa suprugom i sinom kojima je u tim trenucima veoma nedostajao.

- Petar je bio svakog dana sa nama u porodilištu, a naravno da nam je bilo žao što nije bio tu kada sam izlazila, mnogo je nedostajao. Jednostavno, takav je to posao i drugačije nije bilo izvodljivo. Otkako je došao kući uživamo u svakom trenutku - iskrena je bila Ivana koja smatra da su se ona i Petar odlično snašli u ulozi roditelja.- Sveži smo, sve nam je novo, ali smo se pripremili, ništa nismo prepustili slučaju. Za prvih nekoliko dana zadovoljni smo kako smo se snašli.

Obzirom na to da su mnoge njene koleginice u proteklih nekoliko meseci postale majke, zanimalo nas je da li razmenjuje savete sa nekom od njih.- Savetujem se sa svim mamama koje poznajem (smeh).Takođe, dosta čitam, informišem se i to nikako ne može da škodi. Tako ulaziš u novu ulogu bar upola pripremljen, a sve ostalo je samo praksa i sam instinkt - završava Ivana.

Autor: D. Tanasijević

#Ivana Pavković

#Petar Mitić

#pevač

#pevačica

'