AKTUELNO

Supruga Darka Lazića mnogo je propatila u najranijem detinjstvu.

Pevačica Ana Sević već nedeljama u žiži je javnosti zbog ljubavne afere sa kolegom Acom Lukasom, o čemu bruji cela Srbija! Iako njene vanbračne ljubavne igrarije komentarišu brojne kolege, pa čak i Darkova mama Branka, pevačica i dalje ne želi da priča o skandalu, a postoji još jedna tema koju već godinama unazad vešto izbegava.

Pročitajte još... OVA ŽENA MU JE ŽIVOTNA GREŠKA! Lukas priznao sve: VOLIM SONJU (FOTO)

Iako je mnogo puta do sada govorila da su je na putu ka muzičkom uspehu najviše podržali njeni najbliži članovi porodice, mama Danijela, baka Slobodanka i deda Jezda, od kojih je i nasledila muzički talenat, pevačica nikada nije imala podršku svog oca kojeg nikada ne spominje, za šta ima dobar razlog.

Anu nikada nećete čuti da govori o njemu, čak ga ni najbližim prijateljima ne spominje. Njen otac nikad nije želeo da je prizna, što je baš ostavilo veliki trag na nju, posebno dok je bila dete... I na njenu majku, naravno. Ona to ne može da prežali. Zato i nosi mamino prezime Sević - ispričao je izvor blizak pevačici za Pink.rs.

Nema sumnje da je odrastanje bez očeve ljubavi i podrške u velikoj meri ostavilo traga na Anu, ali i da ju je ovakva porodična situacija dodatno ojačala, zbog čega danas uspeva da se izbori sa svim životnim nedaćama.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Ana Sević

#Darko Lazić

#pevačica

'