AKTUELNO

Zadrugari se frapirali!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Nenada Aleksića Ša.

Je l' možemo ponovo da čujemo deo kad ne radi taksisti navihgacija? Nismo dobro ukapirali - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Na svakim 15 minuta joj ne radi navigacija, ja čekam na ulici... Ja sam bio u hotelu i satima sam išao napred nazad, ona je pričala da dolazi za 10 minuta, išla je da opere kola. Kola se inače peru oko sedam sati... Otišla je okom 3 mpopodne, vratila se oko četiri ujutu, ali prljav auto, razumite ljudi. Rekla je da ide da opere auto, pa idemo na klopu. Rekla je da dolazi za 15 minuta, kad su već bili šampanjci i prskalice. Ovo je najjače, auto se nije oprao u perionici nije bilo mesta. Rekla je da je sela u kafic poed da popije kafu, koja traje tri sata. Čula se sa drugaricom sa kojom je trebala da ide,... Umesto pranja ja vidim storije, sve puca. Što bi dečka zvala, nisam zanimljiv, a malo pre je rekla da jesam - govori je Ša.
Dok nisi u vezi, trebalo je da se nikad ništa ne desi između nas - uključila se Tara.
Zvao sam je svakih 15 minuta, nisam znao da imam takvu muziku i privatnog DJ-ja u kolima. Rekla je da stiže za 15 minuta, čekam ispred zgrade, to se odužilo na par sati. Rekla je da ipak uzmem taksi i dođem na jednu adresu, to su jedini Tarini prijatelji - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara se vraćala, rekla da ne radi navigacija i da je tu za 15 minuta. Ona zna svaki detalj Skoplja - dodao je Ša.
Da, ali zaglavim se i ne znam da idem u rikverc... Stvarno sam se izgubila, neki auto je stao ispred mene i pričao, došao je dečko i rekao da zna mog ćaleta - pravdala se ona.
Bilo mu je neprijatno, hteo je da baci lerkicu. Lepo se provela, sa tim likom ništa, on ju je sproveo. Lepo se provela sa drugarom iz Grečke - govorio je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Što bi vređao moje drugove? - pitala je Tara.
Moram, to je kao da odem da perem auto, a devojka mi ispolira patku. Samo poačići da se ne uvrede - našalio se reper.
Nije lepo da psuješ ljude koji su mi slali poklone. Karić ti je učinio uslugu i potapšao te po ramenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A. N.