AKTUELNO

Već su sve osmislili!

Folk pevač Darko Lazić i njegova partnerka Barbara Bobak verili su se nedavno u Americi, na zajedničkoj turneji. Kako kažu, do toga je došlo sasvim spontano i prirodno.

- Jednostavno našli smo se i živimo zajedno, volimo se smatram da je to potpuno prirodno da idemo dalje svadba, pa deca, pa lagano - rekao je pevač za domaće medije, a Barbara otkrila da li je očekivala veridbu.

Naravno da sam očekivala, šta sam se useljavala onda (smeh). Nisam reagovala, nije bilo grandoizno jer ja to ne volim. Ja sam samo molila Boga da ne bude neko klečanje i neke gluposti, očekivala sam ali se nisam iznenadila - iskrena je Darkova izabranica.

Dugo se spekulisalo i o tome da li Darkova majka Branka Lazić podržava njegovu vezu sa Barbarom, kao i šta misli o novoj snajki.

Iskreno, znaš koliko mene zabole d*pe kome se Barbara dopada, meni se dopada najviše na svetu. Mogu ja da se ne dopadam njenima i ona mojima, zabole me d*pe. Ja živim sa njom, ja je ženim, ja sa njom ležem i budim se, meni se dopada najviše na svetu i ćao. Šta ima ja kome da polažem račune? Meni je bitno da se meni najviše sviđa i to je to - jasan je bio on.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial, Instagram.com/milanbranka

Budući supružnici ne gube vreme i svadbu planiraju već u junu mesecu na kojoj će biti preko 800 zvanica. Nemaju dilemu ni kada je u pitanju pevačica koja će im ulepšati ovo veselje koje će trajati čak dva dana.

Vendi. Ja bez Vendi neću da pravim svadbu, već smo je zvali. Ona je veliki prijatelj, čovek i duša. Jedna jako inteligentna osoba koju cenim i poštujem. Svadba će biti u junu, ako Bog da. Prvi dan će biti sala, kulturica, a drugi dan šator, skrnavljenje idemo do kraja, rekao je Darko.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs

#Barbara Bobak

#Darko Lazić