AKTUELNO

Jedino ga je Osmakčić podržao!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", na prikazanom video - prilogu zadrugari su imali priliku da vide Taru Simov koja se cimerima jada na svoj odnos sa Nenadom Aleksić Ša. Voditelj Milan Milošević je reč dao Stefanu Mihiću:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se nadovezao na Matejino izlaganje, Ša je još uvek slab na nju. Ona pokušava da napravi od njega psihopatu. Ja sam dosta puta pričao sa njim i vidim gde ovo vodi. Kada je ona rekla da se on nije promenio. On je jako slab na nju. Manipulacija čista njena. Ona tvrdi da on pere sebe, bio je potrčko posle će da priča kako je bila u pravu za sve ali Ša ni jednom nije rekao za nju da je ku*va, rekao je da će uvek biti tu za nju - rekao je Stefan Mihić.
Ja sam se sa Vukom videla napolju, družili smo se i nemam problem sa tim - ubacila se Tara Simov.
Pa, Vuk ti je uništio vezu, u pesmi je otpevao da te je je*ao - rekao je Nenada Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, koga boli ku*ac za moju vezu - bila je drčna Tara.
Ša kada je ušao ovde bio je osveženje. Ona je piša*a po tebi - ubacio se Marko Janjušević Janjuš.
Mnogo mi je drago što si ti ušao sada, ali mi je pun ku*ac tebe. Napeta sam, ovako se shvata, ti znaš šta je napolju ali ne razumeš šta radiš - rekla je Sandra Rešić.
Ona je rekla da si ti dijabola, a on objasnio sve što je trebao. To što on nju voli, to je druga stvar. On je izneo sve, ali to je tako, on nju voli, nije on psihopata, ja Rešićevu ne mogu više da slušam. Tvoj ugled je sje*an, barem neka ti ne bude sje*an zbog psihičkog stanja - rekao je Marko Osmakčić.
Tara, ti dobro znaš ko je Sandra, nemoj da pretiš u prazno, ona više znao o tebe nego ja. Raspitala se po gradu - pretio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu: 

Autor: N.V.