AKTUELNO

Šokiran nakon onoga što je video...

U toku pauze za reklame Dejan Dragojević je porazgovarao sa Mikijem Đuričićem, koji se potrudio da mu pruži podršku i da vetar u leđa da nastavi dalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam joj Dalila, imaš pet meseci da popraviš sliku o sebi. Da se družiš, smeješ, ali to je jače od nje. Ali da se razumemo, ti si nju takvu i voleo. Situacija je užasna. Znam šta tebe je*e, ovaj što je vređao ona ga gleda kao u Boga, a ti koji si bio savršen dobio si sve najgore. Šta ćeš, zaljubila se ko konj. Ali šta ćeš sad... To je normalno, može svima da se desi. Moglo je i tebi da se desi - govorio je Miki.
Dao sam drugu šansu, eto šta se desilo - rekao je Dejan.
Ma kakvi, Dejane, svi smo ti pričali da su to gluposti. Svima je bilo jasno da od toga nema ništa. Moraš da shvatiš da je kraj i bilo je teško na početku sada kraj, moraš dalje - nastavio je Miki.
Ne mogu da shvatim Miki, dao sam joj drugu šansu, šta je poenta da me opet s*be? - pitao se Dejan.
Žena je od starta loš čovek, igra loše. I sam to znaš, svi su toga svesni. I ti si u početku previše puštao i dozvoljavao joj. Ja kad sam ti indirektno rekao da se nešto dešava ispao sam licemeran, a šta sam trebao da ti kažem iskreno 'žena ti se muva sa Carem' da mi je*eš majku - nastavio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga