AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

U toku je emisija Gledanje snimaka, zadrugari su videli još jedan klip Dalile Dragojević i Filipa Cara, čuveni razgovor iz ekonomskog dvorišta, o kome su svi pričali. Voditelj je dao reč Dejanu Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao Milane muka mi je. Jaka manipulacija. Ovde sam video, prilazak nje njemu i pravljenje te griže savesti. Neka, neću da pričam. Neka svako živi svoj život, neka sve ide svojim tokom. Da drugi put daš šansu, da svesno te neko uništava... Šta to može da bude u osobi, da te drugi put uništava? Čime sam ja sve to zaslužio? Dva puta sa tolikom mržnjom ciljano uništavaš nekoga... Žao mi je što sam okrenuo leđa ljudima koji su uz mene uvek bili tu... Ne mogu da verujem da ona dođe i meni opet isto uradi - govorio je Dejan.
Nemojte meni ovu dramu i ovu patetiku, to kod mene ne prolazi. Da se razumemo, sve ovo što se videlo je upravo zbog njega. Ja sam izašla sama da plačem jer je on meni rekao samo 'dobar dan', nakon moje onolike brige i lomljenja. Ovo je najnormalniji razgovor dvoje ljudi, ja sam samo rekla sve ono što me muči, a kasnije smo samo spomenuli neke stvari. Ovde nema šta da se zameri ni njemu ni meni. Ja sam ovde pričala isključivo o svojim osećanjima i kad je u pitanju Dejan i kad je u pitanju Filip - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte molim vas, plače Filipu a priča o Dejanu - dobacio je Mića.
Nemojte pričati gluposti, ne možete na osnovu jednog delića iz tog razgovora da dajete sud - viknula je Dalila.
U pravi je Dalila 120 posto. Ovo je samo deo naše komunikaije i ona je pričala o svojim emocijama - ubacio se Filip.
Hajde bežite tamo bre, je*ite se, isti ste. Ne znam samo koga pravite budalom - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

O ovome sam ja pričala i svi mi - dobacila je Sandra.
Nemoj ti da se mešaš - odbrusila je Dalila.
Ja mogu da radim šta hoću, ja sam tebi o svemu ovome govorila, pravila si se luda! - nastavila je Sandra.
Nemoj bre da se dereš na mene, da li si ćula, idi tamo pa se deri - vikala je Dalila.
Ima da se derem koliko ja hoću, ostavi me bre više na miru - urlala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam problem da nju use*em kad god poželim, ali sam uvek pravedan. Kada je u pravu u pravu je. Ona je ovde plakala sat i nešto, ja sam došao do nje... - pokušao je da progovori Car.
Ja tada nisam znala gde je Dejan - dobacila je Dalila.
Hajde zaveži! Zaveži! Zaveži više ta tvoja usta koja su te dovela dovde - urlao je Car.
Samo da ti kažem. Ona je šatro plakala zbog mene, a prošla je da bi joj ti došao, moraš da shvatiš to. Zato ja neću da govorim ništa - dodao je Dejan.
Đubre jedno! Ja valjda znam šta je bilo! - urlala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovaj njen bezobrazluk ni na filmu nisam video. l ne znam zašto mora da se ubacuje stalno, ne da reč da se kaže. Nije ona meni prišla nego ja njoj kada sam video da plače. Ne mogu ja sada to ni da objasnim jer imam posla sa go*netom koji ne ume ni usta da zatvori a koja su nas sve dovela dovde - urlao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavni problem Dejanov je što nije još uvek shvatio da se ova žena zaljubila. Nije bio svestan svega, nije video i onda se zanosio. Druže, prestala je da te voli, da bitniji joj je on nego ti. Toga on mora da bude svestan. Moraš da shvatiš da je to tako i da je to moglo da se desi svakome. Bljuvotina je samo to kao pomirenje, ceo taj glupi odnos koji nije imao nikakvu perspektivu - rekao je Miki.
Ma svi sve znate, kako ne, ma*š tamo - viknula je Dalila.
Još jedna bljuvotina je Dalilina, je*ala se sa drugim čovekom a dođe njemu i zamera ovde gluposti. Oni se ljute a ja uglavnom citiram njihove priče ili govorim njihove postupke. Dejan je povređen ponovo, sada naročito kada je video klip - nastavio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljut sam na sebe jer sam joj poverovao u sve što je pričala, poverovao sam da može nešto da bude, davala lažnu nadu - rekao je Dejan.
Dobro, sve si u pravu - ironično je govorila Dalila.
Jeste, davala mi je lažnu nadu, govorila da me voli, išla za mnom - nastavljao je Dejan.
Ja sam najbolja žena na svetu! Nikada ga nisam izdala, nikada ga nisam slagala, nikada nisam otišla negde da on ne zna, ceo naš život napolju je bio savršen, nema šta da mi se zameri! Jedino što ima da mi kaže je ovo ovde i sada! Lepo sam mu govorila da sam izgubljena, da se ne osećam loše, čak sam mu i rekla da je normalno da će se razgovor između mene i Dejana desiti... Kad sam ja bila dobra sa njim, ja sam spavala okrenuta leđima u izolaciji. Svima sam pričala da ga volim i da mi je teško zbog toga što sam uradila... - nastavljala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga