AKTUELNO

Žestok početak emisije!

Upravo je počela emicija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću i pušten je prvi klip. Zadrugari su imali prilike da vide prilazak Tare Simov Nenadu Aleksiću Ša tokom emisije "Pitanja gledalaca" i njeno sukoblavanje sa Nevenom Miličević.

Tara je prva dobila reč da komentariše.

Više je to bilo što me je on iznervirao, vratila mi je juče, pa je dobila hladan tuš. Nenad kako god da me je predstavio rekao je danas da bi se prilagodio mom načinu života. Ja sam lepo rekla juče, kad je neko gladan treba mu dati da jede. Sve što je tražio u vezi dobiće, pet mesei terora, pažnje i ljubavi - rekla je ona.
Istripovala se da ja njoj u inat pričam sa devojkama, korektan sma sa svima. Ja nemam taj gas da je pravim ljubomornom. Jedino ne volim kad me vuče za uši. Nema pravo da ljubomoriše, uopšte mi ne prija. Mi nismo zajedno, šta je problem da pričam sa bilo kojom devojkom? Ona može da se zagrli, što ja ne bih mogao? Da smo u vezi imala bi pravo da ljubomoriše. Mi nismo u vezi, nismo i u kombinaciji - dodao je Ša.
Ja sam neko kome fali ljubav i pažnja. On je imao napolju, ja sam ovde četiri meseca - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad me nije psovao napolju, ovde jeste, juče je koristio psovke. Ćutala sam dok si sr*ao po meni, možeš da se udostojiš da me ne psuješ - istakla je Tara.
Ljudi će baciti rovca da je poremete. Tar ne pita mene da li ke istina, nego veruje svima - dodao je Ša.
Nemam komentar na ovo - rekla je Miličevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u šoku. On je rekao za nju da je najveći ološ na svetu.
Ona ništa nije radila, jer ja znam gde si išla i šta si radila. Nikad me nije zvala da idem sa njom, nijednom. Nikad me nije zvala da provodim vreme sa njenim društvom - prekinuo je Ša.
Po načinu ponašanja Tare Simov u letnjem periodu, družila se na sumniv način sa ljudima. Kupila je patike za tvoje pare drugom dečku. Ovde je rečeno za Taru da nema obraza i karaktera i svi smo bili na strani Ša. Tara ovde maltretira devojke, maltretiraj njega - pričao je Lepi Mića.
Ko je rekao da mi je stalo? Rekla sam da ga ne volim sto puta - odbrusila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je takmičenje poniženja - rekao je Mića.
Ja sam slab na nju, volim je - priznao je Ša.
On je za nju psihopata, a ona je za njega šta? - nastavio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.