AKTUELNO

Više ih niko ne štedi!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Sledeća je reč dobila Ana Jovanović.

Dalila je u sličnoj situaciji kao Dejan prošle nedelje. Ona je rekla da će mu pomoći, kada se vratio baš je bio pozitivan, ona je tu odmah izdramila. Ona više ne može da manipuliše njim, svestastan je on da više nije to to. Malo je jači, ali je i dalje stal na nju. Bori se sa sobom i verujem da će pobediti sebe u tom smislu da će mu biti bolje. Ja mislim da ona radi sve samo da ga vrati, on je pružio šansu ali ona je prokockala. Sa Filipom imam okej odnos njega ću da sa čuvam - rekla je Ana Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila ne zna da funkcioniše sama, jako je sujetna i oprala je sve devojke ovde. Car, nemam ništa specijalno da kažem, poslaću njega u izolaciju - bila je kratka Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je jedina razlika što smo videli da Dejan ceni sebe. Dalila je sinoć baš ronila suze u krevetu, rekao sam joj da bude jaka. Žao joj svega, mada meni to tako ne izgleda, neka se ponaša u skladu sa tim ako je tako. Neka priča sa kim hoće. Dejan ceni sebe. Sa Carem sam dobra, poslaću ovaj put njega - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je hrabra devojka ali me je razočarala. Mislio sam da ima cilj, ali pokazala je da nije taj igrač. Ona traži krivca u nekom drugom. Daću joj šansu ali je jako škrta i ljubomorna. Dajem komentar na osnovu njenog ponašanje. Ona preko dana kaže da je jaka i onda uveče dođe u krevet kod Dejana i napadne ga. Ja više ne znam šta ona mislio o njemu - počeo je svoje izlaganje Lepi Mića.
Car uopšte nije svestan sebe, on radi neke stvari jer misli da je bitan - ubacio se Karić.
Znam da se ponašam i šta radim, ja sam ovde već dve godine i vrlo sam svetan svega - branio se Car.
Nominovaću Filipa Cara - završio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.