AKTUELNO

Rusvaj u Beloj kući!

U toku je emisija "Izbor portčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići kako bi prokomentarisao prvo mesto Dalile Dragojević na anketi za osobu koja je spremna da preuzme najveći rizik.

Rizik je onoliki koliko ulažeš. Dalila je rizikovala, ali svesno. Rečenicom da je zaljubljena i želi slobodu je njena želja, a rizik je osoba sa kojom je ušla. Ulazi u nešto koga malo poznaješ, slepo se zaljubljuješ i na kraju doživljavaš fijasko. Ona gotivi i voli Cara, to nemožemo da ne kažemo. Niko nju ne bi osudio da nije u odnosu sa Dejanom vređala i ponižavala Dejana. Umesto da dobije simpatije, niko je ne bi osudio na svetu. Ona komanduje i pere sebe na način koji hoće. Ulazak u vezu sa nekim gde je doživela razočarenje, samu sebe je ubeđivala da je on voli. Filip nju voli na poseban način, ali odljubljivanja i prekidi nisu nikome jasna - pričao je on.
Kad kažu niko nju ne bi osudio da nije takva bila prema Dejanu, a zašto je problem što sam ja osudio i molio je svaki dan da to ne radi? Ja sam osudio i promenio sliku o njoj. Video sam da nema pomoći, a kad sam je ostavio svi su pitali kako sam mogao - rekao je Car.
Sve ono što je on njoj zamerao je on njoj posle uradio - ubaci se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je bilo situacija kad ste vas dvoje zajedno napadali Dejana. Ti si njoj branio da priča sa svojim mužem - nastavio je Mića.
Ja sam inicirao i govorio joj da priđe. Šta sam zamerao? Da mu uzima hranu i piće, jer sam smatra da je to provokacija... Telefoni, šifre... Ja gledam šta se dešava, a on je normalno rekao da hoće brat da uzme to. Možda ima ona opravdanje. Mićo, ti bolje znaš od mene da li sam joj govorio da razgovara sa Dejanom? Sve je nešto nju ponižavalo - pravdao je Car.
Da si ti ostao sa Dalilom i da nisi uradio ono što si uradio, da li bi se ona ikad mirila sa Dejanom? - pitao je Milan Milošević.
Ne. Ja realno govorim stvari - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je ovo realno mišljenje, ali on je prebacivao Dalili da ima nešto prema Dejanu - rekao je Stefan Karić.
Koje razloga imaš da govoriš nekome da ćeš uzeti kuću, telefon, da ćeš ga uništiti, ako si već sve to uradio - dodao je Car.
Ja pitam Dalilu da li je on bio ljubomoran na tvog muža dok ste se muvali? - pitao je Lepi Mića.
Jeste - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalno je da sam ljubomoran, da li je rijaliti, iskrenost, Dejan ili Filip? Ja pričam nešto što ljudi ovde ne mogu da shvate. Ja ne pričam šta je bilo u Cirkvenici i Šepku, nego ovde. Ja mogu da pričam ono što sam prošao i video, gledao pred mojim očima. Ja kažem da je Dalila kao i u vezi, kao i sada bila pogubljena i kao da je imala neki problem - pričao je Filip.
Njih dvoje su ovde hteli da mu (Dejanu) je*u majku ovde. Da li bi prišao Karićevoj ženi? - urlao je Mića.
Šta pričaš? Video sam ih ovde prvi put u životu - rekao je Car.
Mićo, on je meni tražio i da promenim mesto sedenje, u muvanju - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.