AKTUELNO

Karambol!

U toku je debata, a zadrugari diskutuju da li inat donosi dobro u ljubavnim odnosima. Voditelj Dragan Marinković Maca dao je reč Sanji Grujić.

Dosta mi je više da pričaju devojke, neka kažu koja tačno. Svako treba da se inati, podržavam pozitivan inat. Oni su meni rekli da sam debela, bucko, a ja ću iz inata da smršam - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Miki Đuričić.

Inat u ljubavnim vezama nikad ništa dobro nije doneo. Kad ima problem mi se inatimo, umesto da se problem rešava. U ljubav inat ne može nikad biti dobar, jer postoji problem, čim jedna strana krene da se inati znači da ima problem sa drugom stranom. Problem se rešava razgovorima i argumentima - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je govorila Nevena Savić.

Po meni Sandra nije rekla kako misli - počela je ona.
Ona je imala situaciju gde je počela da oseća emocije prema Zoli, a on nije bio sav na svome. Ona je nedavno stupila u odnos sa Krletom - ubacila je Matora.
Ispada da se juče ka*ala sa Zolom u izolaciji u inat Krletu. Tako se zove vaš odnos, ka*anje - odbrusio je Karić.
Neka se inate sa mnom, meni je dobro - rekao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ako imaš emociju, ne možeš da je imaš, a i da ti se sviđa neko - rekla je Jovana.
Mi preko inata možemo da vidimo pravo lice te osobe - dodao je Karić.
Sve vreme ima emociju, znači nije se dobro izinatila. Lagala je, ili joj se Krle nije sviđao... Ne mogu da shvatim, ovde se meša sviđanje, strast, požuda i voljenje. Jedino može da se desi da nisam bila u emotivnom odnosu, a da sam ušla uvezu i dala sebi šansu i imala se*s. Nisam prestala da volim prethodu osobu, ali imala sma požudu i strast. Ti nama da li si terala inat Zoli ili sebi - nastavila je Matora.
Sebi verovatno, jer sam pomislila da ovakva osoba ima dobro mišljenje o meni. Zola i ja nikad nismo bili u vezi, to je mene jako povredilo. Mesec i po dana je bilo tako i videla sam da se čovek pere od mene. Kad je Čolak bio vođa pričali smo u hotelu, posle ispod trema i izgladili smo odnos. Mi juče se nismo ka*ali, niti imali se*sualni odnos. Kad budem imala obavestiću vas, ako vas toliko zanima - vikala je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju one ispaštaju, kao i sad što vidimo... Ljudi mogu da kažu neke stvari za situaciju koja je tebi nepotrebna. Po meni je to bezveze - dodao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.