AKTUELNO

Došlo je vreme da počne da se pridržava saveta najpoznatije doktorke u Srbiji.

Popularni pevač Saša Kovačević često radi sve ono čemu se jasno i glasno protivi portparolka Hitne pomoći Nada Macura - izlaže se štetnom UV zračenju ono doba dana kada to nikako nije preporučljivo, sedi na hladnom betonu i neretko se kreće prilično golišav, kako bi pokazao rezultate svojih napornih treninga koje ne propušta. Međutim, rešio je da počne sa usvajanjem Macurinih saveta što će je, nema sumnje, veoma obradovati.

Pročitajte još... NEZABORAVNO DRUŽENJE POP ZVEZDE I PINKOVE ZVEZDICE: Pavlje Vasiljević ODUŠEVIO FANOVE Saše Kovačevića! (VIDEO)

Foto: Instagram

Budući da su mnoge javne ličnosti zbog grešaka koje prave bivale javno kritikovane od strane najpoznatije doktorke u Srbiji, Sale je odlučio da je preduhitri i posluša pre nego što se pred kamerama pozabavi njegovim likom, delom i navikama.

Foto: Tanjug

Zgodni pevač vodio se doktorkinim savetima dok je birao garderobu za današnju šetnju, a onda se fotografisao i svima pohvalio da se obukao slojevito, zbog čega će Nada, nema sumnje, biti ponosna na njega.

Samo slojevito! - pohvalio se Saša na Instagramu i istovremeno dao pozitivan primer svojim fanovima, a u opis ove objave na društvenoj mreži uključio je i hešteg imena i prezimena portparolke Hitne pomoći.

Foto: Pink.rs/TvPink Printscreen

Nada će biti presrećna, a nema sumnje da Saša jedva iščekuje da čuje javne pohvale šarmantne doktorke upućene na njegovu adresu.

D. Tanasijević

#Nada Macura

#Saša Kovačević

#pevač

'