AKTUELNO

Žestoko!

Marija Bulat večeras gostuje kod Stefana Kandića i Sanje Stanković u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji. Ona je prokomentarisala odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Dalilu nisam imala priliku da upoznam, Filipa jesam i on je nešto najnegativnije. Mislim da je sve to bolesno, postalo je i dosadno. Ne znam kako bih tu devojku okarakterisala, on je priznao da ima nagone i ne može da bude veran. Kad neko kaže da tebe voli, u drugu je zaljubljen i nastavlja odnos - pričala je Marija.

Foto: RED TV Printscreen

Marija je takođe otkrila šta misli o krahu braka Dalile i Dejana Dragojevića.

Ja ne mislim da je to moglo da se desi tamo. Mislim da je tu bilo problema, za mene brak bez dece i brak koji nije sklopljen u crvki za mene nije brak. Koliko god zajednica bila i trajala, mislim da je bila i suviše dominanta, a Dejan je stupio u brak suviše mlad. Niko nije video njegovo pravo lice, a ja se nadam da je to da je veseo - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga ona se osvrnula na Dejanovu novu vezu, sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom je Marija bila u odličnim odnosima tokom četvrte sezone najgledanijeg rijaltija.

Iskreni ili ne, drago mi je što su zajedno i što ih Dalila vidi zajedno. Ja volim Aleks, ona mu ne želi ništa loše, ne radi to zbog priče. Posle Filipa, on je neko drugačiji od momaka sa kojima je bila i da će on da joj prija. Ja ne mislim da će tamo bilo kakav odnos da uspe, čak ni prijateljski - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.