AKTUELNO

O pojedinostima iz života fatalne plavuše pre deset godina svi su govorili.

Poznata srpska glumica Andrijana Videnović osvojila je domaću publiku ulogama u veoma uspešnim ostvarenjima domaće kinematografije, kao što su "Varljivo leto '68" i "Sivi dom", a nakon još nekoliko zapaženih uloga, a onda se povukla sa TV ekrana.

Foto: Youtube

Iako gledaoci dugo nisu mogli da je vide na velikom filmskom platnu ili u domaćim TV serijama, Andrijana nije prestala da se bavi glumom, naprotiv - odigrala je na stotine predstava u Zvezdara teatru, a onda je usledio poziv za snimanje serije "Ljubav i novac" na Televiziji Pink, što je oberučke prihvatila.

Foto: TvPink Printscreen

U ovoj popularnoj TV sapunici, koja se emitovala pre deset godina na Televiziji Pink, Andrijana je tumačila lik Katarine Lazarević, moralno nepodobne žene koja se pojavljuje u životu glavnog lika Bogdana i, nakon smrti njegove supruge, zauzima njeno mesto. Ova uloga privukla je veliku pažnju, budući da su gledaoci pomno pratili ponašanje fatalne žene koja je preko noći postala bogata i svoju prošlost ostavila daleko iza sebe, ali i uplovila u ljubavnu avanturu sa sinom svog supruga, kojeg je tumačio glumac Ivan Bosiljčić.

Foto: TvPink Printscreen

Katarinu Lazarević celokupna javnost osuđivala je zbog pogrešnih poteza, a ova uloga donela je tada veliku popularnost Andrijani Videnović. Deset godina kasnije, ova glumica ne pojavljuje se često u javnosti, a glumom se bavi i dalje. Angažovana je kao redovni profesor dikcije na Fakultetu umetnosti u Prištini, a kako danas izgleda pogledajte u nastavku:

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

D. Tanasijević

#Andrijana Videnović

#Ivan Bosiljčić

#Ljubavnica

#glumica

'