AKTUELNO

Buduća gospođa Troicki objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj zajedno sa teniserom pozira sa proslavljenim bokserom.

Jedan od najpopularnijih sprskih tenisera, Viktor Troicki, zakazao je venčanje sa izabranicom Aleksandrom Đorđević za 27. novembar.

Iako se par trudio da to sakrije, nedavno je otkriveno da je razlog zbog koga su požurili sa venčanjem Aleksandrina trudnoća.

Ta vest ih je potpuno oduševila, a venčanje će biti samo kruna njihove ljubavi.

Par provodi mnogo vremena zajedno, Aleksandra Viktora prati na svim teniskim turnirima, a sada je imala priliku da upozna jednu svetsku sportsku zvezdu.

Naime, buduća gospođa Troicki objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram fotografiju na kojoj zajedno sa teniserom pozira sa proslavljenim bokserom, Majkom Tajsonom.

- Sa najjačima - napisala je kratko Aleksandra uz fotografiju.

Ovo je potpuno oduševilo njene pratioce, te su mnogi poželeli da ga dovede u Srbiju.

Podsetimo, Aleksandra i Troicki svoju ljubav krunisaće 27. novembra u jednom prestižnom beogradskom hotelu.

Par je unajmio organizatore koji će se pobrinuti da svaki detalj bude na svom mestu, a njihovo slavlje uveličaće kolege Novak Đoković, Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević, čija je supruga, Biljana Tipsarević, pripremila venčanicu za mladu.

Svadbeno veselje bez dece!

Ono što je zanimljivo, jeste da su Alekandra i Viktor zabranili da deca prisustvuju slavlju, već će moći samo da budu tu tokom crkvenog venčanja.Međutim, da li će Aleksandra, sad kad je u drugom stanju, promeniti ovu odluku, ostaje da vidimo.

Autor: M. Đurović

#Aleksandra Đorđević

#Majk Tajson

#Venčanje

#Viktor Troicki

'