AKTUELNO

Više ne sme da izbegava operaciju.

Goga Sekulić već izvesno vreme trpi nesnosne bolove u kičmi, a po savetu kiropraktičara moraće da ode pod nož i reši se previlikih silikonskih implantata, kojima je pre više od decenije uvećala svoje grudi.

Pročitajte još... VOLIM OSMEH TVOJ: Snimila je DUET DECENIJE, a onda joj je SAOBRAĆAJKA promenila život! Ovako izgleda Tošetova Antonija DESET GODINA KASNIJE (VIDEO)

- Sekulićeva je povećala grudi još pre 12 godina i dosad nije imala problema. Međutim, poslednjih meseci su počeli jaki bolovi u kičmi, zbog kojih redovno ide na masažu. One joj pomažu, ali ne u potpunosti. Na kraju se obratila doktoru u Cirihu, koji ju je prvo iskritikovao što nije otišla da reši taj problem još pre godinu i po, kada se isto tako osećala. Ovog puta se neće izvući i moraće na operaciju - otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da će Sekulićeva biti primorana da grudi smanji za dva broja.

- Sa petice će otići na jaku trojku. To je sasvim dovoljno za njenu visinu i građu. Sekulićeva se složila s tim, pa će ovih dana zakazati operaciju na jednoj klinici u Cirihu, gde radi njena sestra - otkrila je prijateljica poznate pevačice.

Podsetimo, pevačica je problem sa silikonima imala i pre godinu dana, kada je drastično smršala. Operaciju je, ipak, otkazala čim su joj prestali bolovi, budući da je smatrala da se oni više neće javljati, a povodom novih informacija o njenom zdravstvenom stanju još uvek se nije oglašavala.

Pink.rs

#Goga Sekulić

#Operacija

#Silikoni

#pevačica

'