AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Dalila Dragojević otišla je u pušionicu za vreme reklama, a Filip Car nastavio je raspravu sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam hteo večeras da razgovarmao i normalno rešimo, a ti si me navela na svađu - rekao je Car.
Ti si sinoć raskinuo sa mnom, šta da pričamo onda? - pitala je Dalila.
Sad si došla u gasu da se svađaš, budeš arogantna i bezobrazna. Ja ću rešiti ovu situaciju, jer nisam zaslužio da budem sa tobom. Ti si sinić bila Dalila, dok mene nije bilo, a ne kako meni govoriš - govorio je Car.
Ponovo će da te grize savest. To su tvoje imaginarne stvari - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila i Car nastavili su da se svađaju i u spavaćoj sobi.

Preturiću ti sve stvarti i uništiti, hodaćeš go i bos. Ja tvoje nisam jela, sitna si duša. Dala sam svoj život za tebe, a tebi je potrebna čokolada. Ta ista žena ti je donosila pare, donosila slatkiše, sokove, hranila te kad nisi imao. Plaćala sma ti frizure, masaže, kad nisi imao. Ti si taj koji ženama uništava stvari - pretila je Dalila.
Ti muškarcima uništavaš glave - obrusio je on.
Sami sebi sve rade. Sve sam ti tolerisala i sve opstila, gađanje, ružne reči prema meni i mojim roditeljima. Ja tebi ništa niam urdila da bi se tkao ponašao prema meni. Možda sam kod govornice trebala da spustim loptu, ali na šta? Na vređanje? Bolje ti je bilo dok se nalaziš kako se se*saju, nego kad nađeš sa drugaricama. Nisam se prvdala kad sam za nekog napravila najveću grešku, a za sebe najveću sreću. Nisam ti prišla da ne bi došlo do scene - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.