AKTUELNO

Popularni pevač danas ima sve razloge da bude najsrećniji čovek na svetu.

Folk pevač Aca Lukas sinoć je dirljivom porukom na Instagramu svojoj ćerkici Viktoriji čestitao rođendan i oduševio svoje mnogobrojne fanove na ovoj društvenoj mreži, a preslatka slavljenica rešila je da danas okupi svoje drugare i oduva šest svećica na svojoj rođendanskoj torti.

Pročitajte još... NIKO NIJE MOGAO DA GA ZAUSTAVI: Mali Jakov UNIŠTIO DVORIŠTE Sekine vile, a onda je usledila NJENA REAKCIJA! (VIDEO)

Acina supruga Sonja Vuksanović, od koje se razvodi, objavila je fotografiju sa dečjeg rođendanskog partija, a na prizoru koji je zabeležila vidi se odlično stilizovana i sjajno raspoložena slavljenica, ali i bogat slatki sto u kojem će, nema sumnje, uživati svi njeni drugari.

Svi već znaju da je šestogodišnja Viktorija miljenica Ace Lukasa, zbog čega se veruje da je folk pevač sve svoje obaveze odložio kako ne bi slučajno propustio važan dan u životu svoje ćerkice. Na mestu slavlja neizbežan je i susret sa Sonjom koji je, nema sumnje, protekao u najboljem redu i sjajnom raspoloženju, budući da je njihovoj ćerkici danas rođendan, ali i da je pevač, uprkos tome što se razvodi, sa ženom koju je voleo ostao je u sjajnim odnosima i uvek o njoj u javnosti govorio u superlativu.

D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Rođendan

#Sonja Vuksanović

#pevač

'