AKTUELNO

Dejan se hvatao za glavu!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći priklog u emisiji "Gledanje snimaka", razgovor Mikija Đuričića sa Sandrom Rešić, kojoj je poručio da priprema teren za njenu ljubav sa Dejanom Dragojevićem. Oni su likovali zbog budućeg raskida Aleksandre Nikolić i Dejana, za šta su kasnije rekli da su se šalili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam više zezao Sandru. Ja od početka mislim da je Sandra tip žene za Dejana. Takav tip, drugačija od tih žena. Naravno, Sandra nikad neće priznati da joj se Dejan sviđa. Ja nisam ni znao da su ovi u raskidu, više sam se sprdao na Sandrin račun - rekao je Miki.
Miki to stalno radi, iako sam ja rekla da mi smeta to. Miki to svakog dana viče preko dvorišta, Mikiju je sve to zezancija. Ja sam mu rekla da mi to smeta - ustala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se zahvaljivala "Sudbinskim lisicama"(grupa koja podržava ljubav Sandre i Dejana), podržavam njih. Oni vide ljubav, kao i ja. Činjenica je da si slaba na Dejana, a i on za tebe. Mislim da si idiot za crnim stolom, ali si žena za poželeti. Samo si bezobrazna - dodao je Đuričić.
Više mi je toga preko glave. Sad mi više nije neprijatno zbog mene. Dejan je sad već u nekom odnosu, to stvara njemu neprijatnu situaciju, kao i Aleksandri, naročito nakon onog ljubavnog klipa. Primetila sam ja, celo jutro razmišljam da li da odgovaram kako mislim, da ne uvijam u foliju. Primetila sam da Aleksandri nije lagodno. Osetila sam vrstu odbojnosti, korak unazad u našem odnosu - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.