AKTUELNO

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana dočekali su nas sa osmehom i poželeli nam dobrodošlicu.

U dogovoreno vreme stigli smo u dom poznatog pevača, a dobrodošlicu nam je osim Đanija i njegove supruge Slađe, poželeo i njihov kućni ljubimac Srećko. Srećko je presladak, beli pas od kog nismo mogli da odvojimo pogled i koji se nije smirivao sve dok mu ne bacimo lopticu. On je ravnopravan član porodice, koji već šest godina upotpunjuje dom porodice Trajković.

Foto: Miloš Rafailović

Kada smo popili kafu, krenuli smo u razgledanje stana, a ono što nam je prvo privuklo pažnju jeste ogromna jelka u dnevnoj sobi okićena ukrasima crvene boje. Osim jelke, u svakom kutku stana su novogodišnji ukrasi, keramičke figurice Deda Mraza i razne druge sitnice. Đanijeva supruga nam je otkrila da ona obožava novogodišnu atmosferu.                  - Ja to već u novembru okitim, uživam u tome - rekla nam je Slađa.

Foto: Miloš Rafailović

Foto: Miloš Rafailović

- Supruga je bila zadužena za uređivanje stana, ona je glavna za sve bila - rekao nam je Đani. Slađa je otkrila da uživa u uređivanju stana i sa svakog puta donese još po neku sitnicu kojom oplemeni prostor u kom žive.

Foto: Miloš Rafailović

Stan ima više od 200 kvadrata, a porodica i prijatelji najčešće borave u velikoj dnevnoj sobi u kojoj dominiraju braon, krem, crvena i zlatna boja. Prostor dodatno oplemenjuju umetnička dela na zidovima, a ono što ne možete da ne primetite jeste ogroman luster sa mnoštvom kristala.

Foto: Miloš Rafailović

Foto: Miloš Rafailović

Kuhinja nije velika, ali ima dovoljno prostora za pripremu ukusnih oborka. A za veliki trpezarijski sto staje cela porodica Trajković ali i prijatelji. Radiša i Slađana imaju ćerku Sofiju i sinove Miloša i Marka.

Foto: Miloš Rafailović

Foto: Miloš Rafailović

Frižider krase uspomene sa putovanja, a Đanijev sin Miloš nam se pohvalio da su magneti u njegovom stanu bolji od ovih.  Popularni pevač u ovom stanu živi sa suprugom i ćerkom, dok su u stanu iznad njihovi sinovi.

Foto: Miloš Rafailović

Slađana nam je otkrila da osim što uživa da kupuje detalje za kuću, ona obožava i torbe koje često dobija od svog supruga. A mi smo uspeli da vidimo samo deo njene kolekcije.

Foto: Miloš Rafailović

Foto: Miloš Rafailović

Foto: Miloš Rafailović

Foto: Miloš Rafailović

Slađa nam je otvorila i vrata svoje posebne spavaće sobe.                                                            - Ovde ja spavam kad se posvađamo - kroz smeh nam je rekla Đanijeva supruga.                   Ostavili smo porodicu Trajković da se priprema za put u Šabac, gde odlaze na jednu slavu, i zahvalili se na gostoprimstvu.

J. Vučić

#Radiša Trajković Đani

'