AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je sastanak, a zadrugari biraju najlojalniju i najnelojalniju osobu. Ovonedeljni vođa Dejan Dragojević dao je reč Lepom Mići.

Uvek te izda najlojalniji. Uvek to može da pređe u poltronstvo i mržnju, cenim lojalnost koja je retka. Uvek sam Dini rekao da su stvari ružne i da ne treba da priča, to mora da popravi, jer je to stvar razmišljanja. Ja ću da izaberem Anđelu, ona je lojalna. Kaže šta misli, ali ne napušta druga. Moje prijatelje biram na način koji gledam iz tog ugla, ti ljudi me, ja mislim, nikad ne bi prodali - govorio je Mića.
Ako sam ja u braku pet godina sa Dejanom, kako neko meni može birti prijatelj ako je pet godina protiv tog braka? - pitao je Miki.
Hoćemo da kažemo da je onda Dejanova porodica njemu neprijatelj? Ja mogu da slažem, alo ono što vidi moj roditelj ne mogu da slažem - uzvratio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu bili u braku kad sam rekla da mi t nešto smrdi i da on nije njen tip muškarca. Problem je što je on mala pi*kica, zbog koje je ona trpela sve i zakuvao je. Ona je trpela pritisak - nastavila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.