AKTUELNO

Da li će mu se ljubavne igrarije sa zadrugarkama obiti o glavu?

Marko Osmakčić dokazao je u "Zadruzi" da voli "da šara", te je u više navrata iznenada prekidao svoje ljubavne romanse i brzo ulazio u nove. Pravu zbrku napravio je kada je posle nekoliko meseci prevario Viktoriju Viki Mitrović, a potom je i zvanično ostavio, te obnovio romansu sa Marijanom Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijanina sreća, međutim, nije dugo trajala - Osmakčić je shvatio da ne može bez Viki, te je Zonjićevoj okrenuo leđa i vratio se Mitrovićki, a njegovo ponašanje neobjašnjivo je i onima koji ga najbolje poznaju. Njegov najbolji prijatelj Miloš za Pink.rs kaže da će ga iskritikovati čim bude za to imao priliku.

Ja njega volim kao brata, ali definitvno je da se pogubio, ili... Ne znam šta da kažem. Mozda su im emocije tamo jače nego van rijalitija. Verujem da voli Viki, ali sa takvim stavom oni nemaju ništa sem karambola koji svakodnevno prave. I to sa Marijanom mu nije trebalo ako je već znao da ima emocije prema Viki. Podržavam ga jer mi je drug, ali biće kritikovan - priznao je Osmakčićev prijatelj.

Foto: Instagram.com

Autor: N. B., D. T.

#Marijana Zonjić

#Marko Osmakčić

#Viktorija Viki Mitrović