AKTUELNO

Žene retko kada pričaju na ovu temu, a pevačica ne krije nijedan detalj problema koji ima.

Goca Tržan ima veliku želju da sa svojim drugim izabranikom i sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem ostane u drugom stanju, pa iz tih razloga prolazi kroz proces vantelesne oplodnje po drugi put.

Ona je nedavno u jednoj klinici uradila sve potrebne analize, a u septembru će ići na vantelesnu oplodnju.

Foto: Instagram

- Godinama se već borim da ostanem u drugom stanju, želim da imam veliku porodicu, a smatram da Raša i ja možemo da budemo najbolji roditelji na ovom svetu. Prošla sam već jednom ceo proces, ali to nije uspelo. Morala sam da napravim pauzu i trenutno po svim analizama su se stekli uslovi da mogu da ponovim proces. Hoću drugo dete i nije mi teško da ponovo prolazim kroz celu peripetiju, ali kada nešto iskreno želite, ne postoji prepreka. Obično znam da se našalim sa prijateljicama da kada počnem da radim nove pesme koje sada trenutno radim, obično dođe i trudnoća, verujem u to da će tako biti i ovog puta - iskreno priča Goca Tržan.

Pročitajte još:ZORAN MARJANOVIĆ PRED ULAZAK U ZADRUGU: Ni na Jelenin rođendan danas nisam odveo Janu na MAJČIN GROB!

Foto: Pink.rs

Na pitanje koliko joj teško pada proces vantelesne oplodnje, kaže:

Samo žene koje prolaze kroz vantelesnu oplodnju znaju koliko je to zapravo težak proces. Mesecima pre odlaska idete na analize, gde vam vade svakih nekoliko dana krv, a potom to nosite kod lekara, pa sve tako ukrug. Dok dođe do samog procesa, treba da se steknu određeni uslovi, a uz sve to radite i posvećeni ste brojnim obavezama. Govorim o svemu ovome javno zato što mnoge žene to smatraju velikom tabu temom o kojoj niko ne želi da govori, a zapravo je jako bitno za našu zemlju da se rađaju deca. Mnogi misle da je to lako, ali zapravo je jedna ozbiljna stvar kojoj maksimalno treba da se posvetite. Neću prekidati poslovne obaveze jer to ne škodi mom stanju - priča Goca i dodaje:

Foto: Instagram

- Rašina i moja želja jeste da imamo dete, dečaka ili devojčicu, to je manje važno. Podrška muškarca je bitna u ovakvim trenucima, a moj suprug je uvek uz mene, zajedno donosimo odluke i upravo iz tog razloga mislim da je naš brak skladan. Naravno, postoje bure koje se dešavaju u svim zajednicama, ali sve se to prebrodi uz jedan razgovor - poručila je Goca.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

'