AKTUELNO

Došla je kao zamena i ostala do kraja.

Serija "Srećni ljudi" emitovala se od 1993. do 1996. godine, a nakon toga imala mnogo repriza koje su donele veći uspeh nego što su kreatori i glumci mogli da sanjaju. Jedan od likova koje su mnogi voleli bila je Đina Golubović, a nju su igrale čak dve glumice.

Na samom početku serije, Dubravka Mijatović dobila je ulogu Đine, studentkinje medicine, koja se zaljubljuje u svog profesora sa fakulteta. Međutim, nakon 25 epizoda, Dubravka je, kako se govorilo, zbog malog honorara napustila projekat, a na njeno mesto došla je Jugoslava Drašković. Ona je tumačila ovaj lik do kraja emitovanja serije, nakon čega se povukla iz posla zbog majčinstva.

Foto: Printscreen Youtube

Iako su mnogi mislili da će je gledati u raznim projektima, nje više nije bilo na malim ekranima, ali ni u filmovima, a glumica, koja je završila novosadsku Pozorišnu akademiju u klasi Radeta Šerbedžije, okrenula se porodici i privatnom biznisu, koji joj je i dalje pružao priliku da bude u filmskom svetu, ali na drugačiji način.

Početkom ove godine mogli smo da je vidimo u drugom delu filma "Zona Zamfirova", a svoju ljubav ka poslu Jugoslava i dalje iskazuje u pozorištu.

Foto: Printscreen Youtube

Kako ona izgleda danas, više od 20 godina nakon završetka "Srećnih ljudi", možete videti u nastavku:

Autor: N.V.

#Jugoslava Drašković

#Srećni ljudi

#glumica

#serija

'