AKTUELNO

Bekvalčeva je u drugom stanju, a svadbu je planirala za svoj rođendan!

Brakovi Nataše Beklavac ponovu su glavna tema kako na društvenim mrežama, gde se često vide šaljive fotke na ovaj račun, tako i u raznim gradskim pričama. Lepa Nata planira treće venčanje krajem septembra, gde će ovoga puta na večnu ljubav obećati Luki Lazukiću.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Svadba je planirana na Ibici, ali izgleda da neće sve biti tako lako. Naime, sada su se pojavili navodi da se pevačica još nije razvela od svog prvog supruga vaterpoliste Danila Ikodinovića, sa kojim je brak imala u periodu kada je Dača vodio najvažniju životnu bitku, posle pada sa motora. Nakon njegovo oporavka, brak je ubrzo pukao, a prema saznjima medija, crkveno venčanje nikada nije poništeno.

Foto: YouTube screenshot

- Kada je trebalo da se uda za Daču, Nataša je mislila da će to biti za ceo život. Zbog toga je želela da se venčaju i pred Bogom i pred ljudima. Nije tajna da su Nata i Dača građanski brak sklopili u njenom stanu, pred matičarem i kumovima. Tek kasnije su priredili venčanje u Sabornoj crkvi Svetog Nikole u Sremskim Karlovcima, a nakon toga i svadbu - kaže izvor blizak pevačici.

PROČITAJTE JOŠ: STIŽE BEBA? Trudna Nataša Bekvalac?! (FOTO)

Pevačica uskoro stupa u treći brak, koji je zakazan baš na dan njenog rođendana. Sa Lukom Lazukićem Nataša čeka drugo dete i očekuje se da će se porodicti na proleće sledeće godine.

Autor: Pink.rs

#Danilo Ikodinović

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'