AKTUELNO

Biće veselo!

Bivša zadrugarka Jelena Pešić za nekoliko meseci postaje majka, a u ulozi srećnog oca je Mladen Vuletić, bivši rijaliti učesnik.

Foto: Privatna arhiva

- Mladen i ja smo presrećni, ali hormoni čine svoje, pa ljudima treba dosta energije sa mnom. Svaka im čast, a Mladenu posebno. Ovo je stvarno neko drugo stanje, ali sve u svemu, prelep je osećaj, uživam, odmaram. Nas dvoje se toliko radujemo svakom odlasku kod lekara, jer tada čujemo otkucaje bebinog srca, vidimo kako napreduje. Osećaj je vanvremenski i neopisiv.

Kako si se osećala kada si saznala da si u drugom stanju?

- Ne znam kako da opišem taj trenutak. Mada, osetila sam da se nešto neobično dešava i pre nego što sam dobila rezultat, ali taj trenutak kada saznaš da ćeš čoveku kojeg voliš roditi dete rečima se ne može dočarati.

Foto: Privatna arhiva

Kada će svadba?

Mi volimo da se viđamo sa društvom, familijom, kumovima, pa samim tim želimo da svi oni budu uz nas na venčanju u aprilu, tako da smo sada u tim pripremama, želimo da sve bude kako smo zamislili. Mislim da će biti opštenarodno veselje.

Je l' paziš na sebe otkako si trudna?

Pa, smanjila sam izlaske. Dobro se osećam i ne moram ništa specijalno da menjam, hvala bogu. Malo više spavam, a sve ostalo radim kao i do sada.

Autor: M.K.