AKTUELNO

Od tada se njen život promenio.

Početak emitovanja Pinkovih zvezdica, najpopularnijeg muzičkog takmičenja za decu, počelo je 2014. godine, a na hiljade i hiljade mališana htelo je da se nađe na velelepnoj sceni i pokaže svoj talenat. Od tada je prošlo tri godine i tri sezone, a u našim srcima ovi klinci dobili su posebno mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

Darija Vračević se takmičila u drugoj sezoni, a svoju prvu emisiju prvog kruga snimila je upravo na današnji dan. Kako je sama rekla, tog dana je počela njena bajka, a fotografijom i porukom se obratila svojim pratiocima na instagramu:

Na današnji dan, pre dve godine, počela je moja bajka. 31.8.2015. godine snimili smo emisiju prvog kruga. Pevala sam pesmu "Zlatni dan" i plasirala se u drugi krug takmičenja. Moj život se od tada mnogo promenio, od tada živim pravu bajku. Želim ovom prilikom da se zahvalim produkciji TV Pinka, na čelu sa našom najboljom razrednom Milicom Mitrović, mojoj porodici, prijateljima i publici širom naše zemlje i van njenih granica, svim medijima na ukazanom poverenju, ljubavi i podršci, mojoj profesorki Lejli, jer bez nje ne bih uspela. Hvala što ste verovali u mene i dali mi mogućnost da živim svoje snove. Volim vas najviše- napisala je Darija.

Podsetimo, Darija je u drugoj sezoni Pinkovih zvezdica došla do samog superfinala, što je samo dokaz koliko je ona talentovana i nema sumnje da će jednog dana vladati muzičkom scenom Srbije.

Autor: N.V.

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

'