AKTUELNO

Bila je veoma popularna, a ovo je razlog zbog kojeg se oprostila od glume.

Serija iz produkcije Televizije Pink, Ljubav, navika, panika, već na prvu epizodu osvojila je sve gledaoce širom regiona. Nakon dvanaest godina od premijernog emitovanja replike iz serije i dalje se koriste u raznim životnim situacijama, a većina gledalaca sebe i dan danas upoređuje sa svojim omiljenim likovima.

Foto: TV Pink Printscreen

U seriji je igrala ozbiljna glumačka ekipa, Nikola Simić, Seka Sablić, Mirka Vasiljević, Marija Karan, kao i Zijah Sokolović, Vesna Trivalić i Gorica Popović, o kojima gotovo sve znamo. Jednu od glavnih uloga tumačila je i glumica Nada Macanković, koja je igrala Macu, najbolju Majinu drugaricu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nada je ovom ulogom stekla veliku popularnost. Kasnije se pojavljivala i u filmu "Mi nismo Anđeli 3", ali osim na filmu nismo preterano mogli da je viđamo u javnosti.

U međuvremenu Nada se udala za odbojkaša Bojana Janjića, postala mama i zbog posla svog supruga iz Beograda se preselila u Francusku, gde je više posvećena porodičnom životu, pa je to razlog njenog slabog pojavljivanja u medijma, a glumica danas izgleda ovako:

Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ: BILO JOJ MALO: Najlepša Srpkinja povećala grudi! (FOTO)

Ako ste obožavalac ove legendarne serije, možete je i dalje gledati na kanalu "Pink Serije".

Autor: S.Kuvekalović

#Ljubav navika panika

#Nada Macanković

#glumica

#serija

'