AKTUELNO

Željko Mitrović ništa ne prepušta slučaju.

Ceo region zaintrigirala je vest da u novi rijaliti televizije Pink, "Zadrugu", ulazi beba koja će u njemu biti do svog punoletstva.

Juče je Željko Mitrović, kako je portal Pink.rs prvi pisao, stupio u kontakt sa roditeljima bebe koji su izrazili zainteresovanost da učestvuju u ovom produkcijski najzahtevnijem i najskupljem rijalitiju u regionu.

Foto: Pink.rs

- Beba koja će ući u rijaliti ima roditelje i Željko Mitrović je sa njima stupio u kontakt. Oni žele da uđu u Zadrugu, i više od toga - mnogo im se svidela ta ideja - tvrdi izvor blizak produkciji.

Ipak, kako bi se proverila verodostojnost tvrdnji koje su izneli, urađen je DNK test kojim je utvrđeno da oni jesu roditelji bebe koja će biti stanar imanja u Šimanovcima skoro dve decenije.

Foto: Marko Poplašen

Voditeljka emisije DNK i cela ekipa pošteno su se namučili, jer vlasnik televizije Pink ništa nije želeo da prepusti slučaju.

PROČITAJTE JOŠ: SEVNULE VARNICE PRED SAM POČETAK ZADRUGE: Maca i Viktorija se pokačile u MAGAZINU IN! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, nije poznato i da li će oni posle ovog saznanja ući zajedno sa svojim detetom u "Zadrugu". Kako biste to saznali budite 6. septembra od 21 čas uz televiziju Pink, kada će svi stanari ući na imanje na kom ih očekuju brojni izazovi i iznenađenja koja nisu mogli ni da zamisle.

Autor: V. T.

#Beba

#Zadruga

#rijaliti

'