AKTUELNO

Voditeljka se našla u problemu kada se Mića Iznervirao.

U prvoj epizodi nove sezone emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostila je Lunu Đogani, Snežanu Mišković Viktoriju, Nadu Obrić, Žižu Stojanović, Macu Diskreciju, Zorana Marjanovića i Lepog Miću, buduće učesnike rijalitija "Zadruga", koji će gledaoci televizije Pink moći da prate svakodnevno od 6. septembra.

Voditeljka ih je prvo pitala zbog čega su odlučili da učestvuju u ovom projektu, a odgovori su bili raznoliki.

- Kad su me pozvali, moje prvo pitanje je bilo kakvi su higijenski uslovi i kad sam čula da imamo svoje apartmane, pristala sam - rekla je Snežana Mišković Viktorija.

- Shvatila sam da ovo nigde na svetu nije viđeno i da će ući u istoriju i evo tu sam da budem deo istorije. Dopalo mi se i ushićenje i adrenalin s kojim je Željko pričao o tome, kao malo dete se radovao - odgovorila joj je Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle toga se uključio Lepi Mića, koji nije mogao da ćuti, pa ih je sve iskritikovao što su neiskreni.

- Nemojte da lažete da tamo ulazite zbog Željka, tamo ulazite zbog para, a te priče pričajte kući - odbrusio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, Nada nije htela da mu ostane dužna.

- Aludirao je na mene. Sad da kažem Mići i svima, ja ulazim bez honorara, a druga stvar, sigurno ne ulazim da se takmičim i ne razmišljam o osvajanju neke nagrade. Ja tamo ulazim jer je ovo istorijski momenat - otkrila je tada pevačica, na šta je Mića zaključio da je "popularnost njen glavni motiv".

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je jedva uspela da se izbori sa Mićom, koji nije hteo da pusti nikog drugog da priča, a onda je Žiža priznala da ju ova rasprava uznemirila.

- Ovo je nastavak moje karijere. Mene je Cana Fontana dovela ovde. A Mića je uneo neku nervozu - rekla je glumica.

Autor: V. T.

#Magazin In

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nada Obrić

#Sanja Marinković

#emisija

'