AKTUELNO

12 godina od tragedije koja i dalje intrigira domaću javnost.

Danas, 16. marta 2022. godine, na beogradskom Novom groblju biće održan pomen tragično nastradaloj srpskoj pevačici Kseniji Pajčin, koju je pre tačno 12 godina u njenom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu te 2010. usmrtio dečko Filip Kapisoda, a potom i sebi oduzeo život.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Iako zvanično pomen nije ni počeo i tek se očekuje dolazak Ksenijine majke Ljubice Kostić, kuma Baneta Devića, prijatelja Gorana Stojićevića Karamele i drugih, od jutros je već neko posetio Ksenijin grob, na dan njenog ubistva, i na njenu večnu kuću položio lale - pet belih i jednu crvenu.

Prema priči, crvene lale su jedan od najmoćnijih simbola iskrene i prave ljubavi. Sam gest poklanjanja lale crvene boje govori: “ja verujem u ljubav”, dok bela lala ukazuje na čistotu duše, nevinost i skromnost. 

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Miljenica estrade

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe "Dak" i snimila pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Foto: E-Stock/Milan Lučić

Autor: pink.rs

#Ksenija Pajčin