AKTUELNO

Folk pevač otkrio je razloge zbog kojih je priznao da je juče fizički nasrnuo na bivšu suprugu.

Kako je Pink.rs prvi objavio, folk pevač Aca Lukas je danas nakon saslušanja u stanici policije na Novom Beogradu, po prijavi bivše supruge Sonje Vuksanović da ju je tukao, potpisao sa Trećim osnovnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice, nakon čega je objasnio svoje razloge za ovaj potez.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

- U interesu deteta morao sam da kažem da sam uradio ono što nisam. Gospođa je to uspela da izvede i ja joj čestitam. Da nisam sklopio dogovor, išao bih u pritvor, pa bih iz pritvora morao da dokazujem da to nisam uradio. Žaliću se samo na jedan deo presude - što sam dobio samo 18 meseci zabranu prilaska. Ja sam hteo da dobijem doživotnu. Pritom, ne poznajem vise tu gospođu - objasnio je pevač koji je napustio stanicu policije.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Podsetimo, on je sinoć, nakon što ga je bivša supruga prijavila, izrekao salve uvreda na njen račun i putem društvenih mreža joj poručio da će se postarati da dobije starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom ćerkom Viktorijom, a večeras se zvanično od Sonje oprostio na mrežama.

Foto: Telegraf

Foto: Printscreen Instagram

- Više ne postoji! Neka joj Bog oprosti, ako bude hteo - uputio je pevač morbidnu poruku u opisu crno-bele fotografije ispod koje je ispisao današnji datum.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

'